تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Food Quality


انگلستان
کشور
۲٫۴۵
Impact Factor
0146-9428
ISSN
1745-4557
e-ISSN
1977 تا کنون
مدت فعالیت
Hindawi
ناشر
www.hindawi.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Journal of Food Quality یک مجله معتبر با دسترسی آزاد است که مقالات تحقیقاتی اصلی و همچنین مقالات مروری مرتبط با تمام جنبه‌های ویژگی‌های کیفیت مواد غذایی قابل قبول برای مصرف‌کنندگان را منتشر می‌کند. هدف این مجله ارائه یک منبع ارزشمند برای دانشمندان علوم غذایی، متخصصان تغذیه، تولیدکنندگان مواد غذایی، بخش بهداشت عمومی و سازمان‌های دولتی و غیردولتی با علاقه به کیفیت مواد غذایی است.

تحقیقات قبل از برداشت تنها در مواردی مورد توجه قرار می گیرد که بر اثرات شرایط قبل از برداشت بر کیفیت غذا متمرکز باشد. ممکن است مقالات مربوط به ایمنی مواد غذایی در نظر گرفته شود، مانند زمانی که ارزیابی جامع یک محصول یا فناوری غذایی گزارش می شود.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید