نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Food Quality
انگلستان | کشور |
۲٫۴۵ | Impact Factor |
0146-9428 | ISSN |
1745-4557 | e-ISSN |
1977 تا کنون | مدت فعالیت |
Hindawi | ناشر |
www.hindawi.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Quality ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Journal of Food Quality یک مجله معتبر با دسترسی آزاد است که مقالات تحقیقاتی اصلی و همچنین مقالات مروری مرتبط با تمام جنبههای ویژگیهای کیفیت مواد غذایی قابل قبول برای مصرفکنندگان را منتشر میکند. هدف این مجله ارائه یک منبع ارزشمند برای دانشمندان علوم غذایی، متخصصان تغذیه، تولیدکنندگان مواد غذایی، بخش بهداشت عمومی و سازمانهای دولتی و غیردولتی با علاقه به کیفیت مواد غذایی است.
تحقیقات قبل از برداشت تنها در مواردی مورد توجه قرار می گیرد که بر اثرات شرایط قبل از برداشت بر کیفیت غذا متمرکز باشد. ممکن است مقالات مربوط به ایمنی مواد غذایی در نظر گرفته شود، مانند زمانی که ارزیابی جامع یک محصول یا فناوری غذایی گزارش می شود.