Journal Of Food Safety And Food Quality-archiv Fur Lebensmittelhygiene
آلمان | کشور |
۰٫۳۵۶ | Impact Factor |
0003-925X | ISSN |
1959 تا 1961 و 1973 تا 1989 و 1996 تا 2019 | مدت فعالیت |
Verlag M Und H Schaper | ناشر |
www.journal-food-safety.de | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Archiv für Lebensmittelhygiene ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
"ژورنال ایمنی غذا و کیفیت غذا" بستری را برای مقالاتی از جمله مطالعات موردی و مقالات بحث و گفتگو با موضوعات مربوط به همه زمینه های بهداشت مواد غذایی (غذای منشاء گرفته از حیوانات) از جمله بهداشت لبنیات، نظارت بر مواد غذایی، گاو و معاینه گوشت گاو، گوشت فراهم می کند. بهداشت و فناوری مواد غذایی