نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Food Safety
آمریکا | کشور |
۱٫۹۵۳ | Impact Factor |
0149-6085 | ISSN |
1745-4565 | e-ISSN |
1977 تا 1978 و 1980 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Safety ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
این ژورنال بینالمللی کاملاً با داوری، اطلاعات ضروری در مورد ایمنی میکروبی مواد غذایی را در اختیار میکروبیولوژیستها، پردازندههای مواد غذایی، و محققان مواد غذایی قرار میدهد. مجله ایمنی غذا ارسال مقالات تحقیقاتی کامل و اصلی مرتبط با موضوعات زیر را تشویق میکند: روشهای سریع و/یا حسگرهای زیستی برای تشخیص، شناسایی و شمارش پاتوژن های منتقله از غذا، مداخلات و فناوری های جدید برای کنترل پاتوژن های منتقله از غذا، باکتریوفاژها یا ترکیبات مشتق از باکتریوفاژ به عنوان آنتی بیوتیک ها/آنتی بیوتیک های جایگزین برای بهبود ایمنی مواد غذایی، ضد میکروبی های جدید، بسته بندی ضد میکروبی، میکروبیولوژی مواد غذایی در مواد غذایی، پیش بینی و پیش بینی تحقیقات ایمنی در مورد تعامل باکتریوفاژ-میزبان
نقد و بررسی کتاب های مرتبط با حوزه میکروبیولوژی مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی پذیرفته می شود. موضوعات مقاله مروری باید قبل از ارسال تأییدیه سردبیر را دریافت کنند. ارتباطات کوتاه در مورد تحقیقات استثنایی جدید مورد علاقه جامعه بین المللی میکروبیولوژی مواد غذایی در نظر گرفته خواهد شد.
کلید واژه ها
ایمنی مواد غذایی، میکروبیولوژی، میکروارگانیسم ها، سموم، بسترهای غذایی، باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها، انگل ها، باکتریوفاژها، روش های سریع، حسگرهای زیستی، مداخلات.
دستورالعمل های خاص:
مجله ایمنی غذا دست نوشته هایی را که عمدتاً از حوزه های زیر تشکیل شده اند در نظر نمی گیرد:
- شناسایی ساده یک میکروارگانیسم (ها)
- الگوهای ساده مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های بالینی
- انواع توالی ساده ایزوله های بالینی
- آمار بالینی
- تولید ساده و کاربرد بیوتکنولوژیکی محصولات طبیعی یا نوترکیب
- بیان ساده یک ژن (های) کلون شده در میزبان میکروبی
- فعالیت ضد میکروبی محصولات طبیعی بدون ارائه اطلاعات با توجه به مکانیسم ها یا کاربردهای تعریف شده.