تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Food Safety



Journal Of Food Safety

آمریکا
کشور
۱٫۹۵۳
Impact Factor
0149-6085
ISSN
1745-4565
e-ISSN
1977 تا 1978 و 1980 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

این ژورنال بین‌المللی کاملاً با داوری، اطلاعات ضروری در مورد ایمنی میکروبی مواد غذایی را در اختیار میکروبیولوژیست‌ها، پردازنده‌های مواد غذایی، و محققان مواد غذایی قرار می‌دهد. مجله ایمنی غذا ارسال مقالات تحقیقاتی کامل و اصلی مرتبط با موضوعات زیر را تشویق می‌کند: روش‌های سریع و/یا حسگرهای زیستی برای تشخیص، شناسایی و شمارش پاتوژن های منتقله از غذا، مداخلات و فناوری های جدید برای کنترل پاتوژن های منتقله از غذا، باکتریوفاژها یا ترکیبات مشتق از باکتریوفاژ به عنوان آنتی بیوتیک ها/آنتی بیوتیک های جایگزین برای بهبود ایمنی مواد غذایی، ضد میکروبی های جدید، بسته بندی ضد میکروبی، میکروبیولوژی مواد غذایی در مواد غذایی، پیش بینی و پیش بینی تحقیقات ایمنی در مورد تعامل باکتریوفاژ-میزبان
نقد و بررسی کتاب های مرتبط با حوزه میکروبیولوژی مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی پذیرفته می شود. موضوعات مقاله مروری باید قبل از ارسال تأییدیه سردبیر را دریافت کنند. ارتباطات کوتاه در مورد تحقیقات استثنایی جدید مورد علاقه جامعه بین المللی میکروبیولوژی مواد غذایی در نظر گرفته خواهد شد.

کلید واژه ها
ایمنی مواد غذایی، میکروبیولوژی، میکروارگانیسم ها، سموم، بسترهای غذایی، باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها، انگل ها، باکتریوفاژها، روش های سریع، حسگرهای زیستی، مداخلات.


دستورالعمل های خاص:
مجله ایمنی غذا دست نوشته هایی را که عمدتاً از حوزه های زیر تشکیل شده اند در نظر نمی گیرد:
- شناسایی ساده یک میکروارگانیسم (ها)
- الگوهای ساده مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های بالینی
- انواع توالی ساده ایزوله های بالینی
- آمار بالینی
- تولید ساده و کاربرد بیوتکنولوژیکی محصولات طبیعی یا نوترکیب
- بیان ساده یک ژن (های) کلون شده در میزبان میکروبی
- فعالیت ضد میکروبی محصولات طبیعی بدون ارائه اطلاعات با توجه به مکانیسم ها یا کاربردهای تعریف شده.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید