تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Journal of Food Science and Biotechnology


چین
کشور
1673-1689
ISSN
2017 تا 2018
مدت فعالیت
Editorial office of Journal of Food Science and Biotechnology
ناشر
spyswjs.cnjournals.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Science and Biotechnology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

"مجله غذا و بیوتکنولوژی)" (ماهنامه) یک مجله دانشگاهی حرفه ای است که مسئول وزارت آموزش جمهوری خلق چین است و توسط دانشگاه جیانگ نان حمایت می شود.

دانشگاه جیانگ نان دارای تنها آزمایشگاه کلید ملی در بین واحدهای تحقیقاتی در زمینه مواد غذایی، تنها آزمایشگاه ملی مهندسی در بین واحدهای تحقیقاتی در زمینه مهندسی تخمیر و دارای 5 رشته کلیدی ملی در زمینه مهندسی مواد غذایی و زیستی است. در نتایج ارزیابی رشته سطح اول ملی در سال 2012 که توسط مرکز توسعه تحصیلات دانشگاهی و تحصیلات تکمیلی وزارت آموزش و پرورش منتشر شد، دانشگاه جیانگ نان رتبه اول را در علوم و مهندسی مواد غذایی کسب کرد.

"ژورنال غذا و بیوتکنولوژی)" توسط رشته های کلیدی ملی مانند "علوم و مهندسی مواد غذایی" و "مهندسی تخمیر" دانشگاه جیانگ نان پشتیبانی می شود و با رشته های مختلف غذا و بیوتکنولوژی در داخل و خارج از کشور روبرو است که به طور جامع منعکس کننده مواد غذایی داخلی و خارجی است. علم و زیست شناسی آخرین نتایج تحقیقات علمی و فناوری در زمینه فناوری. از زمان تأسیس 30 سال پیش تاکنون جوایزی را از سوی اداره ملی مطبوعات و انتشارات، وزارت علوم و فناوری، وزارت آموزش و پرورش، وزارت صنایع سبک و استان جیانگ سو دریافت کرده است و در بیش از 10 مورد معتبر قرار گرفته است. پایگاه های اطلاعاتی در داخل و خارج از کشور، موقعیت علمی معتبری را در زمینه صنعت سبک تشکیل می دهد.

"Journal of Food and Biotechnology" یک مجله اصلی پایگاه استنادی علوم چین (CSCD)، یک مجله اصلی علم و فناوری چین و یک مجله اصلی ملی به زبان چینی است. در سال های 2008، 2010 و 2014، توسط موسسه اطلاعات علم و فناوری چین برای سه بار متوالی به عنوان "ژورنال عالی علم و فناوری چین" رتبه بندی شد و در سال 2010 "ژورنال عالی علم و فناوری دانشگاه چین" را دریافت کرد. .

در گزارش استنادی CNKI در سال 2012، ضریب تاثیر ترکیبی (1.202)، ضریب تاثیر مجلات جامع (0.804) و ضریب تاثیر تحقیقات پایه (0.760) "مجله غذا و بیوتکنولوژی" در رشته غذایی قرار دارد. اولین بار در بین 57 مجله در این رده، و در شاخص های آکادمیک مانند ضریب تاثیر و نسبت مقاله بودجه در بین مجلات اصلی CSCD رتبه اول را دارد و توسط دانشگاه ووهان چین به عنوان "مجله معتبر علوم و فناوری غذایی" رتبه بندی شده است. مرکز سنجش علوم" و سایر نهادها ".

بیش از 60 نفر از اعضای هیئت تحریریه مجله همگی از دانشمندان شناخته شده داخلی و خارجی در زمینه علوم غذایی و بیوتکنولوژی هستند که در این میان بیش از 20 عضو هیئت تحریریه به عنوان سردبیر و اعضای هیئت تحریریه در بین المللی شناخته شده هستند. مجلات علوم و فناوری مواد غذایی پروفسور جین ژنگیو، سردبیر این مجله، عضو هیئت تحریریه مجلات "ژورنال کشاورزی و شیمی مواد غذایی" موجود در SCI است. فدراسیون بین‌المللی علوم و فناوری غذایی، آکادمی‌دان آکادمی بین‌المللی علوم غذایی، و نایب رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی چین.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید