تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Food Science And Technology-mysore



Journal Of Food Science And Technology-mysore

هند
کشور
۲٫۷۰۱
Impact Factor
۳٫۵۷۴
پنج ساله Impact Factor
0022-1155
ISSN
0975-8402
e-ISSN
1974 تا 1975 و 1977 تا 1978 و 1980 و 1982 تا 1988 و 1994 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله علوم و فناوری غذایی (JFST) انتشار رسمی انجمن دانشمندان و فناوران غذایی هند (AFSTI) است. این مجله به عنوان بستر اصلی برای انتقال پیشرفت ها/توسعه ها در بعد از برداشت علم، مهندسی و جنبه های فناوری مواد غذایی/محصولات غذایی به محققان، دانشگاهیان، صنعت و همچنین دانشجویان علوم و فناوری مواد غذایی در نظر گرفته شده است. این مجله بررسی شده، نقدهای جدید و با کیفیت بالا، تحقیقات اصلی و ارتباطات کوتاه را منتشر می کند که طیف گسترده ای از جنبه های علمی، مهندسی و فناوری مربوط به پس از برداشت مواد غذایی، محصولات غذایی و فرآورده های جانبی مرتبط را با تأکید ویژه بر یافته های تحقیقات پایه و کاربردی که مربوط به پس از برداشت است را پوشش می دهد. بر کیفیت، ایمنی و/یا ماندگاری محصولات غذایی تازه یا فرآوری شده تأثیر می گذارد، از جمله یافته هایی که به بهبود کارایی یک فرآیند/فناوری، استفاده مؤثر از محصولات جانبی یا ضایعات ناشی از عملیات فرآوری مواد غذایی کمک می کند. نسخه‌های خطی مربوط به جنبه‌های قبل از برداشت تنها در صورتی در نظر گرفته می‌شوند که کار به وضوح ارتباط با شیوه‌ها/فرآوری‌های پس از برداشت را نشان دهد که مستقیماً بر ایمنی، کیفیت یا ماندگاری غذا یا محصولات غذایی تأثیر می‌گذارد. بررسی های انتقادی در مورد دیدگاه های جدید در پردازش و پردازش مواد غذایی، فن آوری ها و روندهای نوآورانه و نوظهور و تحقیقات آینده در محصولات غذایی و محصولات جانبی صنایع غذایی نیز مورد استقبال قرار می گیرد. این مجله همچنین بررسی کتاب های مرتبط با علم، فناوری و جنبه های مهندسی مواد غذایی یا محصولات غذایی را منتشر می کند. حوزه های اصلی مواد غذایی/غذایی تحت پوشش مجله عبارتند از - · جنبه های شیمی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مواد غذایی · مسائل ایمنی و سم شناسی در حال ظهور · مهندسی مواد غذایی و مواد · خواص فیزیکی / شیمیایی / حسی مواد غذایی · پیشرفت در علوم حسی · مواد غذایی کیفیت و ایمنی · مواد مغذی، مواد غذایی کاربردی و ترکیبات کاربردی · تجزیه و تحلیل بیوفیزیکی مواد غذایی یا عملیات فرآوری · تحقیقات کاربردی مرتبط با نانوتکنولوژی مواد غذایی · فناوری های نوظهور · جنبه های زیست محیطی، ایمنی و پایداری پردازش · مدیریت ضایعات / محصولات جانبی در فرآوری مواد غذایی موارد زیر برای انتشار در JFST در نظر گرفته نمی شود و به عنوان خارج از محدوده رد می شود - · مطالعات بدون جزء غذایی · هر مطالعه ای که فقط حاکی از بهبود جزئی در دانش موجود به دلیل واضح بودن مواد اضافه شده یا اصلاح جزئی در فرمولاسیون و مواد موجود باشد. · هر مطالعه ای که صرفاً کاراکتر را توصیف کند ویژگی های مواد بدون شواهد علمی از مکانیسم تغییر مشاهده شده · مقالات تحقیقاتی عمومی که خواص زیست عملکردی (آنتی اکسیدان، ضد میکروبی و غیره) یک غذا را بدون شناسایی مناسب ترکیبی که مسئول فعالیت مشاهده شده است، نشان می دهد. این شامل هر گونه مواد شیمیایی گیاهی یا مواد با منشاء حیوانی یا هر جزء جزئی غذاها می شود. · هر مقاله تحقیقاتی که به جنبه های قبل از برداشت یا تولید بدون ارتباط با عملیات پس از برداشت می پردازد. برای ارگانیسم های مجموعه فرهنگ عمومی مانند ATCC، MTCC و غیره. هر زمان که چنین مقالاتی ارسال می شود باید با داده های مولکولی مناسب برای بررسی آنها ارسال شود. · مقالات مربوط به تجزیه و تحلیل معمول و مطالعات ذخیره سازی با ارجاع به روش های پردازش شناخته شده که منجر به تغییرات آشکار در کیفیت یا ماندگاری می شود، با تغییر صرف در مواد خام بدون توضیح علمی/ریاضی جزء/مرحله خاصی که منجر به تغییرات مشاهده شده می شود. به طور کلی، نظرسنجی‌ها (شیمیایی، تغذیه‌ای، فیزیکی یا میکروبیولوژیکی) در نظر گرفته نمی‌شوند مگر اینکه به وضوح ارتباط با علم و فناوری مواد غذایی را نشان دهند. عملیات پردازش بر روی اجزای فعال · هر گونه مطالعه تغذیه ای که بر قابلیت دسترسی زیستی یا عملکرد زیستی تأکید ندارد · دستنوشته های مهندسی مواد غذایی بدون تأیید ریاضی یا تأیید در محل در هر کجا که مناسب باشد · مقالاتی که فقط تجزیه و تحلیل را بدون هیچ گونه عمق در جنبه های علمی گزارش می دهند · مطالعات تکه تکه شده با کیفیت علمی پایین، یا بد نوشته شده

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید