نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Food Science And Technology-mysore
هند | کشور |
۲٫۷۰۱ | Impact Factor |
۳٫۵۷۴ | پنج ساله Impact Factor |
0022-1155 | ISSN |
0975-8402 | e-ISSN |
1974 تا 1975 و 1977 تا 1978 و 1980 و 1982 تا 1988 و 1994 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله علوم و فناوری غذایی (JFST) انتشار رسمی انجمن دانشمندان و فناوران غذایی هند (AFSTI) است. این مجله به عنوان بستر اصلی برای انتقال پیشرفت ها/توسعه ها در بعد از برداشت علم، مهندسی و جنبه های فناوری مواد غذایی/محصولات غذایی به محققان، دانشگاهیان، صنعت و همچنین دانشجویان علوم و فناوری مواد غذایی در نظر گرفته شده است. این مجله بررسی شده، نقدهای جدید و با کیفیت بالا، تحقیقات اصلی و ارتباطات کوتاه را منتشر می کند که طیف گسترده ای از جنبه های علمی، مهندسی و فناوری مربوط به پس از برداشت مواد غذایی، محصولات غذایی و فرآورده های جانبی مرتبط را با تأکید ویژه بر یافته های تحقیقات پایه و کاربردی که مربوط به پس از برداشت است را پوشش می دهد. بر کیفیت، ایمنی و/یا ماندگاری محصولات غذایی تازه یا فرآوری شده تأثیر می گذارد، از جمله یافته هایی که به بهبود کارایی یک فرآیند/فناوری، استفاده مؤثر از محصولات جانبی یا ضایعات ناشی از عملیات فرآوری مواد غذایی کمک می کند. نسخههای خطی مربوط به جنبههای قبل از برداشت تنها در صورتی در نظر گرفته میشوند که کار به وضوح ارتباط با شیوهها/فرآوریهای پس از برداشت را نشان دهد که مستقیماً بر ایمنی، کیفیت یا ماندگاری غذا یا محصولات غذایی تأثیر میگذارد. بررسی های انتقادی در مورد دیدگاه های جدید در پردازش و پردازش مواد غذایی، فن آوری ها و روندهای نوآورانه و نوظهور و تحقیقات آینده در محصولات غذایی و محصولات جانبی صنایع غذایی نیز مورد استقبال قرار می گیرد. این مجله همچنین بررسی کتاب های مرتبط با علم، فناوری و جنبه های مهندسی مواد غذایی یا محصولات غذایی را منتشر می کند. حوزه های اصلی مواد غذایی/غذایی تحت پوشش مجله عبارتند از - · جنبه های شیمی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مواد غذایی · مسائل ایمنی و سم شناسی در حال ظهور · مهندسی مواد غذایی و مواد · خواص فیزیکی / شیمیایی / حسی مواد غذایی · پیشرفت در علوم حسی · مواد غذایی کیفیت و ایمنی · مواد مغذی، مواد غذایی کاربردی و ترکیبات کاربردی · تجزیه و تحلیل بیوفیزیکی مواد غذایی یا عملیات فرآوری · تحقیقات کاربردی مرتبط با نانوتکنولوژی مواد غذایی · فناوری های نوظهور · جنبه های زیست محیطی، ایمنی و پایداری پردازش · مدیریت ضایعات / محصولات جانبی در فرآوری مواد غذایی موارد زیر برای انتشار در JFST در نظر گرفته نمی شود و به عنوان خارج از محدوده رد می شود - · مطالعات بدون جزء غذایی · هر مطالعه ای که فقط حاکی از بهبود جزئی در دانش موجود به دلیل واضح بودن مواد اضافه شده یا اصلاح جزئی در فرمولاسیون و مواد موجود باشد. · هر مطالعه ای که صرفاً کاراکتر را توصیف کند ویژگی های مواد بدون شواهد علمی از مکانیسم تغییر مشاهده شده · مقالات تحقیقاتی عمومی که خواص زیست عملکردی (آنتی اکسیدان، ضد میکروبی و غیره) یک غذا را بدون شناسایی مناسب ترکیبی که مسئول فعالیت مشاهده شده است، نشان می دهد. این شامل هر گونه مواد شیمیایی گیاهی یا مواد با منشاء حیوانی یا هر جزء جزئی غذاها می شود. · هر مقاله تحقیقاتی که به جنبه های قبل از برداشت یا تولید بدون ارتباط با عملیات پس از برداشت می پردازد. برای ارگانیسم های مجموعه فرهنگ عمومی مانند ATCC، MTCC و غیره. هر زمان که چنین مقالاتی ارسال می شود باید با داده های مولکولی مناسب برای بررسی آنها ارسال شود. · مقالات مربوط به تجزیه و تحلیل معمول و مطالعات ذخیره سازی با ارجاع به روش های پردازش شناخته شده که منجر به تغییرات آشکار در کیفیت یا ماندگاری می شود، با تغییر صرف در مواد خام بدون توضیح علمی/ریاضی جزء/مرحله خاصی که منجر به تغییرات مشاهده شده می شود. به طور کلی، نظرسنجیها (شیمیایی، تغذیهای، فیزیکی یا میکروبیولوژیکی) در نظر گرفته نمیشوند مگر اینکه به وضوح ارتباط با علم و فناوری مواد غذایی را نشان دهند. عملیات پردازش بر روی اجزای فعال · هر گونه مطالعه تغذیه ای که بر قابلیت دسترسی زیستی یا عملکرد زیستی تأکید ندارد · دستنوشته های مهندسی مواد غذایی بدون تأیید ریاضی یا تأیید در محل در هر کجا که مناسب باشد · مقالاتی که فقط تجزیه و تحلیل را بدون هیچ گونه عمق در جنبه های علمی گزارش می دهند · مطالعات تکه تکه شده با کیفیت علمی پایین، یا بد نوشته شده