تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Food Science Education



Journal Of Food Science Education

آمریکا
کشور
1541-4329
ISSN
1541-4329
e-ISSN
2007 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در بروزرسانی های پس از اکتبر ۲۰۲۲ از این نمایه حذف شده است.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Science Education ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

JFSE از مشارکت های مربوط به آموزش علوم غذایی دعوت می کند. موضوعات مناسب عبارتند از:

-تحقیق در آموزش علوم غذایی. نتایج تحقیقات اصلی شامل ایده‌های جدید، ابزارهای آموزشی جدید و/یا رویکردهای جدید در آموزش علوم غذایی.
-بررسی ها تحولات یا روندهای مهم اخیر در آموزش علوم غذایی.
- تمرینات و نمایش های آزمایشگاهی ابتکاری. رویه های نوآورانه در قالبی که بلافاصله برای مربیان مفید است.
-تکنیک های یادگیری و ارزیابی آنها. روش‌های جدید تست، آموزش از راه دور و محل کار، مقایسه برنامه‌های درسی، تکنیک‌های یادگیری مشارکتی و مشارکتی، رویکردهای منحصربه‌فرد برای یادگیری اطلاعات، مفاهیم آموزشی، تکنیک‌های ارزیابی برنامه درسی، حرفه‌ای، توسعه مهارت‌های بین فردی و موضوعات مشابه.
-بررسی کتاب در مورد پیشرفت های آموزشی و آموزشی و همچنین متون علوم غذایی.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید