| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Journal Of Food Science Education
| آمریکا | کشور |
| 1541-4329 | ISSN |
| 1541-4329 | e-ISSN |
| 2007 تا کنون | مدت فعالیت |
| Wiley-Blackwell | ناشر |
| onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Science Education ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
JFSE از مشارکت های مربوط به آموزش علوم غذایی دعوت می کند. موضوعات مناسب عبارتند از:
-تحقیق در آموزش علوم غذایی. نتایج تحقیقات اصلی شامل ایدههای جدید، ابزارهای آموزشی جدید و/یا رویکردهای جدید در آموزش علوم غذایی.
-بررسی ها تحولات یا روندهای مهم اخیر در آموزش علوم غذایی.
- تمرینات و نمایش های آزمایشگاهی ابتکاری. رویه های نوآورانه در قالبی که بلافاصله برای مربیان مفید است.
-تکنیک های یادگیری و ارزیابی آنها. روشهای جدید تست، آموزش از راه دور و محل کار، مقایسه برنامههای درسی، تکنیکهای یادگیری مشارکتی و مشارکتی، رویکردهای منحصربهفرد برای یادگیری اطلاعات، مفاهیم آموزشی، تکنیکهای ارزیابی برنامه درسی، حرفهای، توسعه مهارتهای بین فردی و موضوعات مشابه.
-بررسی کتاب در مورد پیشرفت های آموزشی و آموزشی و همچنین متون علوم غذایی.