نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Food Science Education
آمریکا | کشور |
1541-4329 | ISSN |
1541-4329 | e-ISSN |
2007 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Science Education ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
JFSE از مشارکت های مربوط به آموزش علوم غذایی دعوت می کند. موضوعات مناسب عبارتند از:
-تحقیق در آموزش علوم غذایی. نتایج تحقیقات اصلی شامل ایدههای جدید، ابزارهای آموزشی جدید و/یا رویکردهای جدید در آموزش علوم غذایی.
-بررسی ها تحولات یا روندهای مهم اخیر در آموزش علوم غذایی.
- تمرینات و نمایش های آزمایشگاهی ابتکاری. رویه های نوآورانه در قالبی که بلافاصله برای مربیان مفید است.
-تکنیک های یادگیری و ارزیابی آنها. روشهای جدید تست، آموزش از راه دور و محل کار، مقایسه برنامههای درسی، تکنیکهای یادگیری مشارکتی و مشارکتی، رویکردهای منحصربهفرد برای یادگیری اطلاعات، مفاهیم آموزشی، تکنیکهای ارزیابی برنامه درسی، حرفهای، توسعه مهارتهای بین فردی و موضوعات مشابه.
-بررسی کتاب در مورد پیشرفت های آموزشی و آموزشی و همچنین متون علوم غذایی.