تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Food Science



Journal Of Food Science

آمریکا
کشور
۳٫۱۶۷
Impact Factor
0022-1147
ISSN
1750-3841
e-ISSN
1936 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

هدف مجله علوم غذایی این است که به دانشمندان، محققان و دیگر متخصصان مواد غذایی فرصتی برای به اشتراک گذاشتن دانش پیشرفت‌های علمی در رشته‌های بی‌شماری که بر روی کارشان تأثیر می‌گذارد، از طریق یک نشریه معتبر معتبر ارائه دهد. مجله علوم غذایی به عنوان یک انجمن بین المللی برای تحقیقات و پیشرفت های حیاتی در علوم غذایی عمل می کند.

گستره ای از موضوعات تحت پوشش مجله عبارتند از:

-بررسی ها و فرضیه های مختصر در علوم غذایی
افق های جدید در تحقیقات مواد غذایی
-علوم غذایی یکپارچه
-شیمی مواد غذایی
-مهندسی مواد غذایی، علوم مواد و نانوتکنولوژی
- میکروبیولوژی و ایمنی مواد غذایی
-علوم حسی و مصرف کننده
-سلامتی، تغذیه و غذا
-سموم شناسی و ایمنی مواد غذایی شیمیایی
مجله علوم غذایی مقالاتی را منتشر می‌کند که همه جنبه‌های علم غذا از جمله ایمنی و تغذیه را پوشش می‌دهد. مرورها باید 15 تا 50 صفحه تایپ شده (شامل جداول، شکل ها و مراجع) باشند، باید پوشش عمیقی از یک موضوع محدود ارائه دهند، و باید ارزیابی دقیق (نقاط ضعف، نقاط قوت، توضیح اختلاف در نتایج در میان مطالعات مشابه) را در بر گیرند. همه مطالعات مربوطه، تا بتوان تفاسیر و نتیجه گیری های روشنگرانه ارائه کرد. مقاله های فرضیه به ویژه در زمینه های پیشگام تحقیق یا حوزه های مهمی که تحت مجادله های علمی هستند مناسب هستند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید