نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Food Science
آمریکا | کشور |
۳٫۱۶۷ | Impact Factor |
0022-1147 | ISSN |
1750-3841 | e-ISSN |
1936 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
هدف مجله علوم غذایی این است که به دانشمندان، محققان و دیگر متخصصان مواد غذایی فرصتی برای به اشتراک گذاشتن دانش پیشرفتهای علمی در رشتههای بیشماری که بر روی کارشان تأثیر میگذارد، از طریق یک نشریه معتبر معتبر ارائه دهد. مجله علوم غذایی به عنوان یک انجمن بین المللی برای تحقیقات و پیشرفت های حیاتی در علوم غذایی عمل می کند.
گستره ای از موضوعات تحت پوشش مجله عبارتند از:
-بررسی ها و فرضیه های مختصر در علوم غذایی
افق های جدید در تحقیقات مواد غذایی
-علوم غذایی یکپارچه
-شیمی مواد غذایی
-مهندسی مواد غذایی، علوم مواد و نانوتکنولوژی
- میکروبیولوژی و ایمنی مواد غذایی
-علوم حسی و مصرف کننده
-سلامتی، تغذیه و غذا
-سموم شناسی و ایمنی مواد غذایی شیمیایی
مجله علوم غذایی مقالاتی را منتشر میکند که همه جنبههای علم غذا از جمله ایمنی و تغذیه را پوشش میدهد. مرورها باید 15 تا 50 صفحه تایپ شده (شامل جداول، شکل ها و مراجع) باشند، باید پوشش عمیقی از یک موضوع محدود ارائه دهند، و باید ارزیابی دقیق (نقاط ضعف، نقاط قوت، توضیح اختلاف در نتایج در میان مطالعات مشابه) را در بر گیرند. همه مطالعات مربوطه، تا بتوان تفاسیر و نتیجه گیری های روشنگرانه ارائه کرد. مقاله های فرضیه به ویژه در زمینه های پیشگام تحقیق یا حوزه های مهمی که تحت مجادله های علمی هستند مناسب هستند.