تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Functional Foods



Journal Of Functional Foods

انگلستان
کشور
۴٫۴۵۱
Impact Factor
۴٫۹۰۷
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
1756-4646
ISSN
2214-9414
e-ISSN
2009 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

اطلاعیه: از ژانویه 2020، Journal of Functional Foods یک مجله با دسترسی آزاد است. نویسندگانی که در مجله منتشر می‌کنند، می‌توانند آثار خود را بلافاصله، دائمی و آزادانه در دسترس قرار دهند.
مجله غذاهای کاربردی با همان اهداف و دامنه، تیم تحریریه، سیستم ارسال و بررسی دقیق همتایان ادامه دارد. ما به نویسندگان این امکان را می‌دهیم که مقالات با کیفیت برتر خود را در یک مجله معتبر در زمینه‌های غذا و تغذیه منتشر کنند. این مجله معیارهای دقیق خود را برای غربالگری تحقیقات با تأثیر بالا که به موضوعات علمی مرتبط می‌پردازد و با روش‌شناسی صحیح انجام می‌شود، حفظ خواهد کرد.
الزویر با مؤسسات و نهادهای تأمین مالی همکاری می کند تا به نویسندگانی که در مجلات ما منتشر می کنند کمک کند تا با خط مشی های دسترسی آزاد مطابقت داشته باشند. در اینجا دریابید که آیا موسسه شما بخشی از توافق نامه الزویر است.

هدف مجله غذاهای کاربردی گردآوری نتایج تحقیقات بنیادی و کاربردی در مورد غذاهای سالم و مواد غذایی فعال بیولوژیکی است.
این مجله در منطقه خاص در مرزهای بین مقالات استقبال از فناوری مواد غذایی، تغذیه و سلامت با رویکرد بین رشته ای خوب متمرکز شده است.
این مجله زمینه های زیست فعال گیاهی را پوشش خواهد داد. فیبر غذایی، پروبیوتیک ها؛ لیپیدهای عملکردی؛ پپتیدهای فعال زیستی؛ ویتامین ها، مواد معدنی و گیاهی و سایر مکمل های غذایی. جنبه‌های تغذیه‌ای و تکنولوژیکی مرتبط با توسعه غذاها و نوشیدنی‌های کاربردی مورد توجه این مجله است.
کارهای تجربی مربوط به هضم غذا، فراهمی زیستی مواد زیست فعال غذا و مکانیسم هایی که غذاها و اجزای آنها قادر به تعدیل پارامترهای فیزیولوژیکی مرتبط با پیشگیری از بیماری هستند و همچنین کارهایی که با تغذیه شخصی و نیازهای تغذیه ای در موضوعات پاتولوژیک سروکار دارند، مورد توجه خاص هستند.
مقالات موضوعاتی مانند بیواکتیوهای غذایی جدید را پوشش خواهند داد. اثربخشی و ایمنی ترکیبات فعال زیستی و سایر ترکیبات غذایی سالم با استفاده از فناوری های ژنومی، شیمیایی و بیوشیمیایی. خصوصیات غذاهای سالم و ترکیبات عملکردی با اشاره به توسعه محصول؛ تهیه مواد طبیعی و مصنوعی برای استفاده در غذاها، اثرات فرآوری (از جمله بسته بندی و ذخیره سازی) بر عملکرد و بهبود کیفیت محصول؛ تایید، کنترل کیفیت و قابلیت ردیابی مواد و محصولات غذایی کاربردی طبیعی و مصنوعی در نظر گرفته خواهد شد.
جنبه های نظارتی غذاهای کاربردی و مسائل مرتبط به عنوان مثال. برچسب زدن، اثبات ادعاهای بهداشتی نیز همراه با مواردی که با ارزش آفرینی در زنجیره های غذایی بر اساس جنبه های تغذیه ای/سالم سروکار دارند، مورد توجه است.
مقالات زیر در حیطه موضوع مجله نیستند:

مقالات فقط به تجزیه و تحلیل مواد غذایی و توصیف ساختار و ترکیب مواد غذایی می پردازند
مقالاتی با تمرکز بر سینتیک جذب مواد زیست فعال منفرد
مقالات مربوط به ترکیبات خالص که هیچ ارتباطی با غذا ندارند


فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید