نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Functional Foods
انگلستان | کشور |
۴٫۴۵۱ | Impact Factor |
۴٫۹۰۷ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
1756-4646 | ISSN |
2214-9414 | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
اطلاعیه: از ژانویه 2020، Journal of Functional Foods یک مجله با دسترسی آزاد است. نویسندگانی که در مجله منتشر میکنند، میتوانند آثار خود را بلافاصله، دائمی و آزادانه در دسترس قرار دهند.
مجله غذاهای کاربردی با همان اهداف و دامنه، تیم تحریریه، سیستم ارسال و بررسی دقیق همتایان ادامه دارد. ما به نویسندگان این امکان را میدهیم که مقالات با کیفیت برتر خود را در یک مجله معتبر در زمینههای غذا و تغذیه منتشر کنند. این مجله معیارهای دقیق خود را برای غربالگری تحقیقات با تأثیر بالا که به موضوعات علمی مرتبط میپردازد و با روششناسی صحیح انجام میشود، حفظ خواهد کرد.
الزویر با مؤسسات و نهادهای تأمین مالی همکاری می کند تا به نویسندگانی که در مجلات ما منتشر می کنند کمک کند تا با خط مشی های دسترسی آزاد مطابقت داشته باشند. در اینجا دریابید که آیا موسسه شما بخشی از توافق نامه الزویر است.
هدف مجله غذاهای کاربردی گردآوری نتایج تحقیقات بنیادی و کاربردی در مورد غذاهای سالم و مواد غذایی فعال بیولوژیکی است.
این مجله در منطقه خاص در مرزهای بین مقالات استقبال از فناوری مواد غذایی، تغذیه و سلامت با رویکرد بین رشته ای خوب متمرکز شده است.
این مجله زمینه های زیست فعال گیاهی را پوشش خواهد داد. فیبر غذایی، پروبیوتیک ها؛ لیپیدهای عملکردی؛ پپتیدهای فعال زیستی؛ ویتامین ها، مواد معدنی و گیاهی و سایر مکمل های غذایی. جنبههای تغذیهای و تکنولوژیکی مرتبط با توسعه غذاها و نوشیدنیهای کاربردی مورد توجه این مجله است.
کارهای تجربی مربوط به هضم غذا، فراهمی زیستی مواد زیست فعال غذا و مکانیسم هایی که غذاها و اجزای آنها قادر به تعدیل پارامترهای فیزیولوژیکی مرتبط با پیشگیری از بیماری هستند و همچنین کارهایی که با تغذیه شخصی و نیازهای تغذیه ای در موضوعات پاتولوژیک سروکار دارند، مورد توجه خاص هستند.
مقالات موضوعاتی مانند بیواکتیوهای غذایی جدید را پوشش خواهند داد. اثربخشی و ایمنی ترکیبات فعال زیستی و سایر ترکیبات غذایی سالم با استفاده از فناوری های ژنومی، شیمیایی و بیوشیمیایی. خصوصیات غذاهای سالم و ترکیبات عملکردی با اشاره به توسعه محصول؛ تهیه مواد طبیعی و مصنوعی برای استفاده در غذاها، اثرات فرآوری (از جمله بسته بندی و ذخیره سازی) بر عملکرد و بهبود کیفیت محصول؛ تایید، کنترل کیفیت و قابلیت ردیابی مواد و محصولات غذایی کاربردی طبیعی و مصنوعی در نظر گرفته خواهد شد.
جنبه های نظارتی غذاهای کاربردی و مسائل مرتبط به عنوان مثال. برچسب زدن، اثبات ادعاهای بهداشتی نیز همراه با مواردی که با ارزش آفرینی در زنجیره های غذایی بر اساس جنبه های تغذیه ای/سالم سروکار دارند، مورد توجه است.
مقالات زیر در حیطه موضوع مجله نیستند:
مقالات فقط به تجزیه و تحلیل مواد غذایی و توصیف ساختار و ترکیب مواد غذایی می پردازند
مقالاتی با تمرکز بر سینتیک جذب مواد زیست فعال منفرد
مقالات مربوط به ترکیبات خالص که هیچ ارتباطی با غذا ندارند