تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Health Population And Nutrition


انگلستان
کشور
۲
Impact Factor
1606-0997
ISSN
2072-1315
e-ISSN
2000 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
jhpn.biomedcentral.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Clinical Medicine نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله سلامت، جمعیت و تغذیه تحقیقاتی را در مورد تمام جنبه های مسائل مربوط به جمعیت، تغذیه و سلامت گرد هم می آورد. این مجله مقالاتی را در طیف وسیعی از موضوعات از جمله بهداشت جهانی، سلامت مادر و کودک، تغذیه، بیماری های رایج و عوامل تعیین کننده سلامت جمعیت منتشر می کند.

این مجله تمام جنبه های بهداشت جهانی را در نظر می گیرد و شامل بخش های زیر است، اما محدود به آن نیست:

بیماری های غیر مسری،
بیماری های تنفسی،
بیماری های گوارشی،
بیماری های ناقل،
بیماری های زئونوز،
بیماری های منتقله از راه جنسی،
اقتصاد سلامت،
سیستم های بهداشتی،
کمبود تغذیه،
تغذیه بیش از حد،
بهداشت باروری و تنظیم خانواده،
سلامت مادر، نوزاد و کودک.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید