نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Journal of Herbs, Spices and Medicinal Plants
آمریکا | کشور |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
1049-6475 | ISSN |
1540-3580 | e-ISSN |
1992 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Herbs, Spices and Medicinal Plants ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله گیاهان، ادویه ها و گیاهان دارویی یک مرجع ضروری است که با تحقیقات اخیر و سایر اطلاعات ارزشمند مرتبط با گیاهان، ادویه ها و گیاهان دارویی پر شده است. مجله به عنوان یک نقطه تمرکز عمل می کند که از طریق آن محققان و سایرین می توانند مطالب مهم برای تولید، بازاریابی، و استفاده از این گیاهان و عصاره های مرتبط را منتشر کنند. این مجله موضوعات زیر را پوشش می دهد: رشد، توسعه، باغبانی، بوم شناسی، فیزیولوژی، ژنتیک، شیمی و اقتصاد. مقالههای اصلی، مقالات مروری و بررسی کتابها اطلاعات مورد علاقه مخاطبان بینالمللی متشکل از محققان، معلمان، تکنسینها و مدیرانی را که با تولید و/یا بازاریابی گیاهان دارویی، ادویهها و گیاهان دارویی مرتبط هستند، ارائه میکنند. مدیران شرکتهای مواد غذایی، تأسیسات فرآوری مواد غذایی، آزمایشگاههای تحقیقات پزشکی، سازمانهای دولتی و سایر علاقهمندان به مواد شیمیایی جدید، افزودنیهای غذایی، تجارت بینالمللی، پتنتها و سایر موارد میتوانند به راحتی یافتههای جدید را بررسی کنند. مجله گیاهان، ادویه ها و گیاهان دارویی انجمنی است که در آن تحقیقات اخیر و سایر اطلاعات مرتبط با گیاهان، ادویه ها و گیاهان دارویی به اشتراک گذاشته می شود. این مجله یک پایگاه داده متمرکز را نشان می دهد که توسط محققان در جامعه بین المللی که با گیاهان، ادویه ها و گیاهان دارویی کار می کنند یا علاقه مند به آن هستند، قابل دسترسی است. دفتر انتشارات: Taylor & Francis Group, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106 نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.