تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Journal of Herbs, Spices and Medicinal Plants



Journal of Herbs, Spices and Medicinal Plants

آمریکا
کشور
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
1049-6475
ISSN
1540-3580
e-ISSN
1992 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Herbs, Spices and Medicinal Plants ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله گیاهان، ادویه ها و گیاهان دارویی یک مرجع ضروری است که با تحقیقات اخیر و سایر اطلاعات ارزشمند مرتبط با گیاهان، ادویه ها و گیاهان دارویی پر شده است. مجله به عنوان یک نقطه تمرکز عمل می کند که از طریق آن محققان و سایرین می توانند مطالب مهم برای تولید، بازاریابی، و استفاده از این گیاهان و عصاره های مرتبط را منتشر کنند. این مجله موضوعات زیر را پوشش می دهد: رشد، توسعه، باغبانی، بوم شناسی، فیزیولوژی، ژنتیک، شیمی و اقتصاد. مقاله‌های اصلی، مقالات مروری و بررسی کتاب‌ها اطلاعات مورد علاقه مخاطبان بین‌المللی متشکل از محققان، معلمان، تکنسین‌ها و مدیرانی را که با تولید و/یا بازاریابی گیاهان دارویی، ادویه‌ها و گیاهان دارویی مرتبط هستند، ارائه می‌کنند. مدیران شرکت‌های مواد غذایی، تأسیسات فرآوری مواد غذایی، آزمایشگاه‌های تحقیقات پزشکی، سازمان‌های دولتی و سایر علاقه‌مندان به مواد شیمیایی جدید، افزودنی‌های غذایی، تجارت بین‌المللی، پتنت‌ها و سایر موارد می‌توانند به راحتی یافته‌های جدید را بررسی کنند. مجله گیاهان، ادویه ها و گیاهان دارویی انجمنی است که در آن تحقیقات اخیر و سایر اطلاعات مرتبط با گیاهان، ادویه ها و گیاهان دارویی به اشتراک گذاشته می شود. این مجله یک پایگاه داده متمرکز را نشان می دهد که توسط محققان در جامعه بین المللی که با گیاهان، ادویه ها و گیاهان دارویی کار می کنند یا علاقه مند به آن هستند، قابل دسترسی است. دفتر انتشارات: Taylor & Francis Group, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106 نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید