تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Horticultural Science & Biotechnology



Journal Of Horticultural Science & Biotechnology

انگلستان
کشور
۱٫۶۴۱
Impact Factor
۱٫۶۱۶
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
1462-0316
ISSN
2380-4084
e-ISSN
1996 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Horticultural Science and Biotechnology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله علوم باغبانی و بیوتکنولوژی یک مجله بین المللی، رتبه بندی شده و با داوری همتا است که مشارکت های تحقیقاتی اصلی را در تولید، بهبود و استفاده از محصولات باغی منتشر می کند. هدف آن ارائه دانش علمی مورد علاقه برای کسانی است که در تحقیقات علمی و تمرین باغبانی مشغولند. دامنه این مجله شامل مطالعات بر روی میوه و سایر محصولات چند ساله، سبزیجات و گیاهان زینتی است که در مناطق معتدل یا گرمسیری رشد می کنند و استفاده از آنها در باغبانی تجاری، رفاهی یا شهری. مقالاتی، از جمله بررسی‌ها، که بینش‌های جدیدی در مورد رشد گیاه و محصول، عملکرد، کیفیت و واکنش به محیط ارائه می‌دهند، از جمله مقالات ناشی از نوآوری‌های تکنولوژیکی و پیشرفت‌ها در توالی‌یابی ژنوم محصولات و سایر پیشرفت‌های بیوتکنولوژیکی مورد استقبال قرار می‌گیرند. همه دستنوشته های ارسالی منوط به ارزیابی اولیه توسط ویراستاران هستند و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران مستقل و متخصص بررسی می شوند. همه بررسی های همتا به صورت یک سوکور است و ارسال به صورت آنلاین از طریق ScholarOne است. مجله علوم باغبانی و بیوتکنولوژی موارد ارسالی را که در یک سرور پیش چاپ مانند bioRXiv یا agriRXiv ارسال شده اند، بررسی می کند. اینها از طریق ScholarOne مورد بررسی همتایان قرار خواهند گرفت. نویسندگان در صورت تمایل به ارائه پیش چاپ باید به این دستورالعمل ها مراجعه کنند. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید