تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Journal of Hospitality Financial Management



Journal of Hospitality Financial Management

انگلستان
کشور
1091-3211
ISSN
2152-2790
e-ISSN
1997 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

اهداف مجله

این عنوان متوقف شده است (2018) مجله مدیریت مالی مهمان نوازی، نشریه داوری رسمی انجمن بین المللی مربیان مدیریت مالی هتلداری (iAHFME)، یک سازمان دانشگاهی برتر است که به مطالعه و ارتقای دانش در مورد امور مالی، اقتصاد مالی و حسابداری اختصاص دارد. در مهمان نوازی و گردشگری این مجله که دو بار در سال منتشر می شود، متعهد به ارائه تحقیقات پیشرو در زمینه مالی، اقتصاد مالی و حسابداری مرتبط با مهمان نوازی و گردشگری است. این مجله همچنین دارای مقالات دعوت شده در مورد موضوعات مالی/حسابداری مهمان نوازی خاص، دیدگاه ها، یادداشت های تحقیقاتی، بررسی کتاب ها و چکیده مقالات ارائه شده در سمپوزیوم سالانه انجمن بین المللی مدرسان مدیریت مالی هتلداری (iAHFME) می باشد. مقالات ارسالی پژوهشی در این مجله معمولاً تحت یک فرآیند بررسی دوسوکور قرار می گیرند. برخی از معیارهای کلیدی برای ارزیابی عبارتند از نوآوری ایده های پژوهشی، دقت و کیفیت تحقیق، وضوح و ارتباط با تمرین و/یا آموزش مدیریت مالی و حسابداری در هتلداری و گردشگری. دفتر انتشارات: Taylor & Francis Inc., 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید