تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Human Nutrition And Dietetics



Journal Of Human Nutrition And Dietetics

انگلستان
کشور
۳٫۰۸۹
Impact Factor
0952-3871
ISSN
1365-277X
e-ISSN
1988 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Clinical Medicine نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Journal of Human Nutrition and Dietetics یک مجله بین‌المللی با داوری است که مقالاتی در زمینه تغذیه و رژیم‌های غذایی کاربردی منتشر می‌کند. از مقالات در زمینه های زیر استقبال می شود:


شرایط طولانی مدت و بیماری مزمن
عمل بالینی
تغذیه در طول عمر:
حمایت و ارزیابی تغذیه
آموزش و تربیت نیروی کار تغذیه
چاقی و کنترل وزن
اصول تغذیه و رژیم درمانی 1
دستورالعمل های حرفه ای

ما از مقالات تحقیقاتی اصلی که از متدولوژی های قوی در موارد زیر استفاده می کنند استقبال می کنیم:

مراقبت تغذیه ای
بررسی های رژیم غذایی
مطالعات پیاده سازی که شواهد تحقیقاتی را در عمل بالینی به کار می برند
اپیدمیولوژی تغذیه
تحقیقات تغذیه ژنومیک و تغذیه مولکولی
تحقیق کیفی و ترکیبی
مرور سیستماتیک و متاآنالیز 2
توسعه ابزار 3


1 شامل مطالعات مواد مغذی خاص و الگوهای غذایی است. پایداری سیستم اجتماعی-اکولوژیکی؛ فیزیولوژی تغذیه؛ تعیین کننده های روانی اجتماعی وضعیت تغذیه و. مطالعات متابولیک
2 باید از چارچوب های کیفیت شناخته شده استفاده کند (مانند کاکرین، PRISMA، موسسه جوانا بریگز)
3 شامل توسعه و اعتبار سنجی ابزارهای غربالگری تغذیه است. ابزارهای ارزیابی تغذیه

این مجله تحقیقات حیوانی را منتشر نمی کند.
بررسی‌های روایی معمولاً فقط پس از دعوت یا بحث قبلی با تیم ویرایشگر نظرات در نظر گرفته می‌شوند.

این مجله فقط به صورت آنلاین منتشر می شود. هیچ شماره چاپی از این عنوان تولید نخواهد شد، اما نویسندگان همچنان می‌توانند نسخه‌های چاپی مقالات خود را سفارش دهند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید