نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Journal of Hygienic Engineering and Design
مقدونیه | کشور |
1857-8489 | e-ISSN |
2016 تا کنون | مدت فعالیت |
Consulting and Training Center - KEY | ناشر |
www.jhed.mk | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Hygienic Engineering and Design ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله مهندسی و طراحی بهداشتی بستری برای انتشار مطالعات، تحقیقات، تحقیقات و تجربیات مبتنی بر شواهد در مورد تمامی جنبه های علمی و تخصصی در زمینه: تجهیزات و اجزاء، اصول بهداشتی، فرآوری، خدمات، خدمات، تولید و فرآوری مواد غذایی، مواد غذایی است. کیفیت و ایمنی و آموزش این مجله یک مجله با بررسی همتا و با دسترسی آزاد است که هدف آن افشای رویکردهای جدید، نوآوری ها، نظرات کارشناسان و بالاترین استانداردهای علمی جهانی است.