تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Insects As Food And Feed


هلند
کشور
۳٫۴۸۴
Impact Factor
2352-4588
ISSN
2352-4588
e-ISSN
2015 تا کنون
مدت فعالیت
Wageningen Academic Publishers
ناشر
www.wageningenacademic.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله حشرات به عنوان غذا و خوراک حشرات خوراکی را از برداشت در طبیعت تا تولید در مقیاس صنعتی پوشش می دهد. این مقاله کمک به درک اکولوژی و بیولوژی حشرات خوراکی و عواملی که فراوانی آنها را تعیین می کند، اهمیت حشرات غذایی در معیشت مردم، ارزش دانش قومی حشره شناسی، و نقش انتقال فناوری برای کمک به مردم برای استفاده از دانش سنتی منتشر می کند. برای بهبود ارزش غذاهای حشرات در زندگی آنها. هدف این مجله پوشش کل زنجیره جمع آوری یا پرورش حشرات تا بازاریابی محصولات حشرات خوراکی، از جمله توسعه فناوری پایدار، مانند فرآیندهای اتوماسیون با هزینه های مقرون به صرفه، شناسایی، شناسایی و کاهش آلاینده های میکروبی، توسعه پروتکل هایی برای کنترل کیفیت، روش‌های پردازش و چگونگی تأثیر آن‌ها بر قابلیت هضم و ترکیب تغذیه‌ای حشرات، و پتانسیل حشرات برای تبدیل ضایعات آلی کم ارزش به محصولات با پروتئین بالا. در پایان زنجیره غذایی یا خوراک حشرات خوراکی، مسائل بازاریابی، پذیرش مصرف‌کننده، مقررات و قوانین چالش‌های تحقیقاتی جدیدی را ایجاد می‌کنند. ایمنی مواد غذایی و قوانین ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند. نگرش مصرف کننده به شدت به ایمنی درک شده بستگی دارد. ایمنی میکروبی، سمیت ناشی از آلاینده های شیمیایی و آلرژی از مسائل مهم در ایمنی حشرات به عنوان غذا و خوراک هستند. از مشارکت‌های نوآورانه‌ای که به بسیاری از جنبه‌های مربوط به استفاده از حشرات در افزایش کیفیت غذا و خوراک، ایمنی و امنیت می‌پردازند، استقبال می‌شود.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید