نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Insects As Food And Feed
هلند | کشور |
۳٫۴۸۴ | Impact Factor |
2352-4588 | ISSN |
2352-4588 | e-ISSN |
2015 تا کنون | مدت فعالیت |
Wageningen Academic Publishers | ناشر |
www.wageningenacademic.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله حشرات به عنوان غذا و خوراک حشرات خوراکی را از برداشت در طبیعت تا تولید در مقیاس صنعتی پوشش می دهد. این مقاله کمک به درک اکولوژی و بیولوژی حشرات خوراکی و عواملی که فراوانی آنها را تعیین می کند، اهمیت حشرات غذایی در معیشت مردم، ارزش دانش قومی حشره شناسی، و نقش انتقال فناوری برای کمک به مردم برای استفاده از دانش سنتی منتشر می کند. برای بهبود ارزش غذاهای حشرات در زندگی آنها. هدف این مجله پوشش کل زنجیره جمع آوری یا پرورش حشرات تا بازاریابی محصولات حشرات خوراکی، از جمله توسعه فناوری پایدار، مانند فرآیندهای اتوماسیون با هزینه های مقرون به صرفه، شناسایی، شناسایی و کاهش آلاینده های میکروبی، توسعه پروتکل هایی برای کنترل کیفیت، روشهای پردازش و چگونگی تأثیر آنها بر قابلیت هضم و ترکیب تغذیهای حشرات، و پتانسیل حشرات برای تبدیل ضایعات آلی کم ارزش به محصولات با پروتئین بالا. در پایان زنجیره غذایی یا خوراک حشرات خوراکی، مسائل بازاریابی، پذیرش مصرفکننده، مقررات و قوانین چالشهای تحقیقاتی جدیدی را ایجاد میکنند. ایمنی مواد غذایی و قوانین ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند. نگرش مصرف کننده به شدت به ایمنی درک شده بستگی دارد. ایمنی میکروبی، سمیت ناشی از آلاینده های شیمیایی و آلرژی از مسائل مهم در ایمنی حشرات به عنوان غذا و خوراک هستند. از مشارکتهای نوآورانهای که به بسیاری از جنبههای مربوط به استفاده از حشرات در افزایش کیفیت غذا و خوراک، ایمنی و امنیت میپردازند، استقبال میشود.