تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Intellectual Disability Research



Journal Of Intellectual Disability Research

انگلستان
کشور
۲٫۴۲۴
Impact Factor
0964-2633
ISSN
1365-2788
e-ISSN
1957 تا 1960 و 1962 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SSCI ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Social And Behavioral Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله تحقیقات ناتوانی ذهنی منحصراً به مطالعه علمی معلولیت ذهنی اختصاص دارد و مقالاتی را منتشر می کند که مشاهدات اصلی در این زمینه را گزارش می کند. JIDR همچنین تحقیقات علمی در مورد اوتیسم را منتشر می کند که در آن جمعیت های مورد مطالعه دارای ناتوانی ذهنی هستند (یا اوتیسم، جایی که نتایج در مورد شرکت کنندگان دارای اوتیسم و ​​ناتوانی ذهنی گزارش می شود). آثار ارسالی از هر رشته دانشگاهی که به مطالعه علمی معلولیت ذهنی کمک می کند، در مورد تحقیقات انجام شده از چندین رشته، یا در مورد هر موضوع مرتبط با زندگی افراد دارای معلولیت ذهنی استقبال می شود. سؤالات پژوهشی باید با حوزه علمی ناتوانی ذهنی مرتبط باشد. از مطالعاتی که از روش های تحقیقاتی گزارش شده و قوی استفاده می کنند، از جمله روش های کیفی، استقبال می شود. از مقالاتی که از روش‌های مرور متون سیستماتیک و/یا ترکیب داده‌های کمی یا کیفی استفاده می‌کنند نیز استقبال می‌شود. مقالات مفهومی در حال حاضر پذیرفته نمی شوند. گزارش‌های مورد بالینی و توضیحات مداخلات یا مدل‌ها/برنامه‌های خدماتی که حاوی داده‌های ارزیابی نیستند، عموماً منتشر نمی‌شوند. پس از غربالگری اولیه، کلیه مقالات توسط داوران متخصص بررسی می شود.
کلید واژه ها
مجله تحقیقات ناتوانی ذهنی، علوم رفتاری، علوم رفتاری، ناتوانی شناختی، زوال عقل، ناتوانی ذهنی، ناتوانی های یادگیری، سلامت روان، فارماکولوژی، روانپزشکی، روانشناسی، ناتوانی های رشدی، ناتوانی رشدی، اوتیسم، اختلال طیف اوتیسم، اختلالات عصبی رشدی.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید