تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Journal of Molecular Microbiology and Biotechnology


سوئیس
کشور
1464-1801
ISSN
1475-3774
e-ISSN
1999 تا 2020
مدت فعالیت
Karger
ناشر
www.karger.com
سایت مجله

این مجله با مشخصات تازه ای به فعالیت خود ادامه داده است، برای مشاهده بر روی لینک کلیک نمایید: Microbial Physiology

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

اهداف مجله

ما در حال ورود به دوره هیجان انگیز پس از ژنومیک مطالعه فیزیولوژیکی میکروبی هستیم که از رویکردهای کلاسیک و همچنین OMICS استفاده می کند و امکان درک میکروب و تعاملات آن را از منظری کل نگر فراهم می کند.
رویکردهای فراگیر ممکن است شامل فیزیولوژی، بیوشیمی، ژنتیک مولکولی، و کاربرد طیف وسیعی از فناوری‌های OMICS و تک سلولی باشد. ادغام آنها به یک سیستم زیست شناسی اجازه می دهد تا از میکروبیولوژی در سطحی که قبلاً هرگز به آن دست نیافته بود، درک کند. مشارکت‌ها می‌تواند از مطالعات کشت خالص گرفته تا تجزیه و تحلیل تعامل مشترک و میکروب میزبان و همچنین واکنش‌های جذاب منفرد به سطح شبکه متابولیک باشد.
این دامنه همچنین شامل مسیرهای جدیدی برای توسعه بیوتکنولوژی های نوآورانه و پایدار است. علاوه بر مقالات پژوهشی اصلی، این مجله دارای سمپوزیوم های مکتوب در مورد موضوعات انتخاب شده، بررسی های به موقع و بررسی های کوچک است. رویکردهای نظری، مقالات آموزشی، شرح روش‌های جدید میکروبیولوژیکی مرتبط (شامل نرم‌افزار) نیز پذیرفته می‌شود.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید