نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Journal of Nutrition and Health
کره جنوبی | کشور |
2288-3886 | ISSN |
2288-3959 | e-ISSN |
2013 تا کنون | مدت فعالیت |
The Korean Nutrition Society | ناشر |
e-jnh.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Nutrition and Health ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
1. مجله تغذیه و سلامت (J Nutr Health؛ JNH) مجله رسمی انجمن تغذیه کره است که در سال 1967 تأسیس شد و در سال 1968 به عنوان مجله کره ای تغذیه منتشر شد تا به توسعه علمی تغذیه و تغذیه کمک کند. سلامت و تغذیه انسان در ژوئن 2013 با عنوان Journal of Nutrition and Health منتشر شد و از شماره فوریه 2019 فقط در مجله الکترونیکی منتشر شد. این مجله 6 بار در سال در 28 فوریه، 30 آوریل، 30 ژوئن، 31 اوت، 31 اکتبر و 31 دسامبر منتشر می شود.
2.
J Nutr Health مقالات پژوهشی اصلی، بررسی ها، داده های تحقیقاتی و یادداشت های تحقیقاتی مربوط به دسته های تحقیقاتی زیر را منتشر می کند:
1) بیوشیمی تغذیه (آزمایشهای حیوانی، آزمایشهای آزمایشگاهی)
2) تغذیه انسانی و بالینی (تغذیه انسان مرتبط با متابولیسم مواد مغذی، تغذیه بالینی مرتبط با بیماری ها، تغذیه در طول چرخه زندگی)
3) تغذیه بهداشت عمومی (تغذیه جامعه، آموزش تغذیه، فرهنگ غذایی، رفتار رژیم غذایی، اپیدمیولوژی تغذیه)
4) خدمات غذایی سازمانی (خدمات و مدیریت غذا)
5) دیگران.