نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Nutrition Health & Aging
فرانسه | کشور |
۴٫۰۷۵ | Impact Factor |
1279-7707 | ISSN |
1760-4788 | e-ISSN |
1997 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
علاقه علمی و بالینی فزاینده ای به تعاملات تغذیه و سلامت به عنوان بخشی از فرآیند پیری وجود دارد. این علاقه به دلیل نقش مهمی است که تغذیه در طول زندگی ایفا می کند. این نقش بر رشد و تکامل بدن در دوران کودکی تأثیر می گذارد، بر خطر ابتلا به بیماری های حاد و مزمن، حفظ فرآیندهای فیزیولوژیکی و روند بیولوژیکی پیری تأثیر می گذارد. هدف اصلی "مجله تغذیه، سلامت و پیری" کمک به بهبود دانش در مورد روابط بین تغذیه و روند پیری از تولد تا پیری است.