تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Nutrition In Gerontology And Geriatrics



Journal Of Nutrition In Gerontology And Geriatrics

آمریکا
کشور
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
2155-1197
ISSN
2155-1200
e-ISSN
2011 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در هیچکدام از نمایه های استنادی اصلی (SCIE ، SSCI ، AHCI و یا ESCI) ثبت نشده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر ثبت گردیده است: این مجله در لیست سالانه مجلات JCR ذکر نشده است و در این لیست موجود نیست. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله تغذیه در پیری و سالمندان، مطالعات تحقیقاتی اصلی را منتشر می‌کند که مستقیماً به مسائل تغذیه بالینی و جامعه مرتبط است که افراد مسن را تحت تأثیر قرار می‌دهد. مطالعات اپیدمیولوژیک و مبتنی بر جامعه برای JNE مناسب هستند، همانطور که کارآزمایی‌های بالینی به خوبی کنترل شده مداخلات تغذیه‌ای پیشگیرانه و درمانی مناسب هستند. مجله تغذیه در پیری و پیری مقالاتی را در مورد طیف گسترده ای از موضوعات در زمینه تغذیه و پیری دعوت می کند، از جمله، اما نه محدود به مطالعات: تغذیه پیشگیرانه، مداخلات تغذیه ای برای بیماری های مزمن، اثرات پیری بر نیازهای تغذیه ای، وضعیت تغذیه و رژیم غذایی. رفتارهای دریافتی، ضعف تغذیه ای و وضعیت عملکردی، مفید بودن مکمل ها، مداخلات برنامه ای، انتقال در مراقبت و مراقبت طولانی مدت، و مسائل تغذیه جامعه. دفتر انتشارات: Taylor & Francis, Inc.,  530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید