Journal Of Nutrition In Gerontology And Geriatrics
آمریکا | کشور |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
2155-1197 | ISSN |
2155-1200 | e-ISSN |
2011 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Nutrition in Gerontology and Geriatrics ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله تغذیه در پیری و سالمندان، مطالعات تحقیقاتی اصلی را منتشر میکند که مستقیماً به مسائل تغذیه بالینی و جامعه مرتبط است که افراد مسن را تحت تأثیر قرار میدهد. مطالعات اپیدمیولوژیک و مبتنی بر جامعه برای JNE مناسب هستند، همانطور که کارآزماییهای بالینی به خوبی کنترل شده مداخلات تغذیهای پیشگیرانه و درمانی مناسب هستند. مجله تغذیه در پیری و پیری مقالاتی را در مورد طیف گسترده ای از موضوعات در زمینه تغذیه و پیری دعوت می کند، از جمله، اما نه محدود به مطالعات: تغذیه پیشگیرانه، مداخلات تغذیه ای برای بیماری های مزمن، اثرات پیری بر نیازهای تغذیه ای، وضعیت تغذیه و رژیم غذایی. رفتارهای دریافتی، ضعف تغذیه ای و وضعیت عملکردی، مفید بودن مکمل ها، مداخلات برنامه ای، انتقال در مراقبت و مراقبت طولانی مدت، و مسائل تغذیه جامعه. دفتر انتشارات: Taylor & Francis, Inc., 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.