نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Nutrition
آمریکا | کشور |
۴٫۷۹۸ | Impact Factor |
0022-3166 | ISSN |
1541-6100 | e-ISSN |
1945 تا کنون | مدت فعالیت |
American Society for Nutritional Sciences | ناشر |
academic.oup.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله تغذیه (JN/J Nutr) مقالات تحقیقاتی اصلی با بازبینی همتا را منتشر می کند که تمام جنبه های تغذیه تجربی در انسان و سایر گونه های حیوانی را پوشش می دهد. مقالات ویژه مانند بررسی و بیوگرافی دانشمندان برجسته تغذیه. و مسائل، نظرات، و نظرات در مورد مسائل بحث برانگیز در تغذیه. مکمل ها اغلب برای ارائه بحث گسترده درباره موضوعات مورد علاقه منتشر می شوند.