نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Nutritional Science And Vitaminology
ژاپن | کشور |
۲ | Impact Factor |
0301-4800 | ISSN |
1881-7742 | e-ISSN |
1973 تا کنون | مدت فعالیت |
Center for Academic Publications Japan | ناشر |
editors.capj.or.jp | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله علوم تغذیه و ویتامین شناسی یک رسانه بین المللی است که به زبان انگلیسی آثار اصلی را در تمام شاخه های علوم تغذیه، علوم غذایی و ویتامین شناسی از هر کشور منتشر می کند.
دستنوشتههایی که برای انتشار ارسال میشوند باید تا حد امکان مختصر باشند و باید بر اساس نتایج تحقیقات اصلی یا تفسیر اصلی دانش موجود باشد که قبلاً منتشر نشده است. اگرچه ممکن است داده ها، تا حدی، به صورت مقدماتی یا گزارش شده باشد
در فرم چکیده، گزارش کامل چنین پژوهشی در صورتی که برای بررسی توسط مجله دیگری ارسال شده باشد یا قرار داده شده باشد قابل قبول نیست.