تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Oleo Science


ژاپن
کشور
۱٫۶۰۱
Impact Factor
1345-8957
ISSN
1347-3352
e-ISSN
2001 تا کنون
مدت فعالیت
Japan Oil Chemists Society
ناشر
jocs.jp
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

J. Oleo Sci. تحقیقات اصلی را با کیفیت بالا در مورد شیمی، بیوشیمی و علم چربی ها و روغن ها منتشر می کند
مانند محصولات غذایی مرتبط، مواد شوینده، محصولات طبیعی،
فرآورده های نفتی، لیپیدها و پروتئین ها و قندهای مرتبط.
این مجله همچنین مقالاتی در مورد شیمی و/یا بیوشیمی به عنوان یک جزء اصلی همراه با بیولوژیکی/
ارزیابی حسی / تغذیه ای / سم شناسی مربوط به کشاورزی و / یا غذا.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید