نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Oleo Science
ژاپن | کشور |
۱٫۶۰۱ | Impact Factor |
1345-8957 | ISSN |
1347-3352 | e-ISSN |
2001 تا کنون | مدت فعالیت |
Japan Oil Chemists Society | ناشر |
jocs.jp | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
J. Oleo Sci. تحقیقات اصلی را با کیفیت بالا در مورد شیمی، بیوشیمی و علم چربی ها و روغن ها منتشر می کند
مانند محصولات غذایی مرتبط، مواد شوینده، محصولات طبیعی،
فرآورده های نفتی، لیپیدها و پروتئین ها و قندهای مرتبط.
این مجله همچنین مقالاتی در مورد شیمی و/یا بیوشیمی به عنوان یک جزء اصلی همراه با بیولوژیکی/
ارزیابی حسی / تغذیه ای / سم شناسی مربوط به کشاورزی و / یا غذا.