تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Pharmaceutical And Biomedical Analysis



Journal Of Pharmaceutical And Biomedical Analysis

هلند
کشور
۳٫۹۳۵
Impact Factor
۳٫۵۶۳
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
0731-7085
ISSN
1873-264X
e-ISSN
1983 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Life Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

این مجله یک رسانه بین‌المللی است که با انتشار گزارش‌های تحقیقاتی اصلی و بررسی‌های انتقادی در مورد تجزیه و تحلیل دارویی و زیست‌پزشکی به نیازهای تحلیل‌های دانشگاهی، بالینی، دولتی و صنعتی می‌پردازد. این جنبه های بین رشته ای تجزیه و تحلیل در علوم دارویی، زیست پزشکی و بالینی، از جمله تحولات در روش شناسی تحلیلی، ابزار دقیق، محاسبات و تفسیر را پوشش می دهد. موارد ارسالی در برنامه های جدید با تمرکز بر مطالعات خلوص و پایداری دارو، فارماکوکینتیک، نظارت درمانی، پروفایل متابولیک؛ جنبه های مربوط به مواد مخدر از بیوشیمی تحلیلی و سم شناسی قانونی. تضمین کیفیت در صنعت داروسازی نیز استقبال می شود.
مطالعاتی در حوزه‌هایی از روش‌های به خوبی تثبیت‌شده و انتخابی ضعیف، مانند طیف‌سنجی UV-VIS (شامل اندازه‌گیری‌های مشتق و چند طول موج)، روش‌های الکتروآنالیز پایه (پتانسیومتری، پلاروگرافیک و ولتامتری)، فلورمتری، آنالیز جریان تزریق و غیره برای انجام پذیرفته شده است. انتشار فقط در موارد استثنایی، در صورتی که مزیت منحصر به فرد و قابل توجهی نسبت به سیستم های شناخته شده فعلی نشان داده شود. همین امر در مورد سنجش فرمولاسیون های دارویی ساده با هر نوع روش و تعیین داروها در نمونه های بیولوژیکی صرفاً بر اساس نمونه های میخ دار صدق می کند. مطالعات خلوص / پایداری دارو باید حاوی اطلاعاتی در مورد روشن شدن ساختار ناخالصی ها / تجزیه کننده ها باشد.
مقالاتی که به جنبه‌های تحلیلی طب سنتی سنتی می‌پردازند، در صورتی قابل قبول هستند که انتظار می‌رود نتایج، علاقه خوانندگان را در خارج از حوزه مبدأ نیز جلب کند، یعنی تمرکز آنها بر رویکردهای تحلیلی نوآورانه باشد. تفاوت های منطقه ای در محتوای فیتوشیمیایی طب سنتی سنتی در نظر گرفته نخواهد شد. نسخه های خطی که در مورد تجزیه و تحلیل فیتوکمیکال های جدید گزارش می دهند، تنها در صورتی در نظر گرفته می شوند که فعالیت بیولوژیکی آنها قبلاً در یک رسانه بین المللی منتشر شده باشد. مطالعات فارماکوکینتیک طب سنتی عامیانه تنها در صورتی مورد توجه قرار خواهد گرفت که تنها اجزای شناسایی شده تنها مسئول فعالیت دارویی باشند.
در صورتی که تمرکز بر روش تحلیلی نوآورانه باشد، مقالات بیوآنالیتیکی (مطالعات فارماکوکینتیک، زیست هم ارزی، پروتئین و پیوند DNA) پذیرفته می شوند. دست نوشته هایی که مشخصات فارماکوکینتیک یک ترکیب را توصیف می کنند برای بررسی در نظر گرفته نمی شوند. مطالعات فارماکوکینتیک تنها در صورتی در نظر گرفته می‌شوند که پروفایل‌های جدیدی از یک دارو(ها) و متابولیت(های) آن یا درک جدیدی از مکانیسم‌های موجود در وضعیت دارو یا پاسخ به داروهای موجود ارائه دهند. مطالعات تحلیلی بر روی داروهای تحقیقاتی جدید که در حال حاضر در مرحله پیش بالینی هستند تنها در صورتی قابل قبول است که فعالیت دارویی آنها به خوبی در یک رسانه بین المللی مستند شده باشد.
تحقیقات آزمودنی های انسانی باید تاییدیه اخلاقی داشته باشد و باید شامل نام کمیته تایید کننده و نام موسسه و شماره مرجعی باشد که تاییدیه در آن اعطا شده است. مطالعات حیوانی باید از کمیته مراقبت و استفاده از حیوانات مؤسسات آنها یا هر کمیته اخلاقی معادل همراه با شماره مرجع تأیید شود. برای روش‌های نمونه‌گیری خون در جوندگان، خونریزی رترو-اوربیتال تنها در صورتی در نظر گرفته می‌شود که حداقل 7 روز بین تکرار نمونه‌گیری فاصله باشد. علاوه بر این، در ارزیابی نسخه خطی، ویراستاران این حق را برای خود محفوظ می‌دارند که تشخیص دهند که آیا روش آزمایشی حیوانی مناسب است یا خیر.
در تعیین مناسب بودن مقالات ارسالی برای چاپ، بررسی دقیقی بر میزان تازگی و اهمیت تحقیق و میزان افزودن آن به دانش موجود در تجزیه و تحلیل دارویی و زیست پزشکی انجام خواهد شد. در تمام موارد ارسالی به مجله، نویسندگان باید به این سوال بپردازند که روش پیشنهادی آنها چگونه با روش های گزارش شده قبلی مقایسه می شود. بخش قابل توجهی از کار را نمی توان به مقالات کوتاه تر تقسیم کرد.

فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید