| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Journal Of Physiology And Biochemistry
| هلند | کشور |
| ۴٫۱۵۸ | Impact Factor |
| ۳٫۶۱۷ | پنج ساله Impact Factor |
| 1138-7548 | ISSN |
| 1877-8755 | e-ISSN |
| 1996 تا کنون | مدت فعالیت |
| Springer Nature | ناشر |
| www.springer.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Physiology and Biochemistry ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله فیزیولوژی و بیوشیمی مقالات تحقیقاتی اصلی و بررسی هایی را منتشر می کند که مشاهدات جدید مرتبط در مورد مکانیسم های مولکولی، بیوشیمیایی و سلولی درگیر در فیزیولوژی انسان را توصیف می کند. تمام زمینه های فیزیولوژی پوشش داده شده است. تاکید ویژه بر ادغام آن سطوح در کل ارگانیسم است. مجله فیزیولوژی و بیوشیمی همچنین از مقالاتی در مورد تغذیه مولکولی و مطالعات متابولیسم و کارهای مربوط به پایه های ژنومی یا پروتئومی عملکردهای فیزیولوژیکی استقبال می کند. دستنوشتههای توصیفی درباره فرآیندهای فیزیولوژیکی/بیوشیمیایی یا دستنوشتههای بالینی در نظر گرفته نمیشوند. این مجله نسخه های خطی آزمایش اثرات عصاره های حیوانی یا گیاهی را نمی پذیرد.