تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Plant Nutrition



Journal Of Plant Nutrition

آمریکا
کشور
۱٫۷۰۷
Impact Factor
۱٫۶۴۵
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
0190-4167
ISSN
1532-4087
e-ISSN
1979 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله تغذیه گیاهی به عنوان یک منبع جامع و راحت از یافته های جدید و مهم است که تأثیر عناصر ضروری و غیر ضروری شناخته شده فعلی را بر فیزیولوژی و رشد گیاه بررسی می کند. این مجله بر تولید محصول با ارزش بالا و فشرده در هر دو سیستم باغبانی و زراعی تاکید دارد. عناصر مفید، روابط همزیستی بین باکتری‌ها و قارچ‌ها و عملکرد محصول و نقش عناصر غذایی گیاهی در کنترل بیماری‌ها از جمله موضوعاتی است که علاوه بر مواد مغذی ضروری گیاه به آن پرداخته می‌شود. مجله تغذیه گیاهی با ارجاع توسط هیئت تحریریه مشهور بین المللی که از سطح بالایی از بورس تحصیلی اطمینان حاصل می کند، پوشش روشنگرانه ای از موضوعات تغذیه ای ارائه می دهد، مانند: نیازهای مغذی گیاهان هیدروپونیک و گلخانه ای و عوامل موثر بر تغذیه گیاه تغذیه شامل تولید ظروف تجزیه و تحلیل رسانه ای پوست درخت کاج، ذغال سنگ نارس و رسانه های مصنوعی تفسیر/همبستگی تجزیه و تحلیل خاک و گیاه تولید فشرده محصولات زراعی و سبزی تولید و نیازهای تغذیه ای گیاهان میوه، زینتی، گلکاری، استوایی و شاخ و برگ استفاده از کشاورزی دقیق برای نیازهای تغذیه ای محصولات کشاورزی محرک رشد گیاه، باکتری ها و عناصر عنصری فعل و انفعالات تغذیه ای در ارتباط با عملکرد محصول مجله تغذیه گیاهی به عنوان بستری برای محققان برای ارائه یافته های خود به مخاطبان بین المللی عمل می کند که به توسعه برنامه های تحقیقاتی کمک می کند که دانش ما را در مورد تغذیه گیاه بیشتر کند. همچنین منبع ارزشمندی است که توسط پرورش دهندگان و مشاوران برای توسعه رژیم های باروری عملیاتی که بر اساس نشریات فعلی بررسی شده است، استفاده می شود. خط‌مشی بررسی همتایان: همه دست‌نوشته‌های ارسال‌شده در معرض ارزیابی اولیه توسط ویراستار قرار می‌گیرند، و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی می‌شوند. همه بررسی های همتا به صورت یک سوکور است و ارسال به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. دفتر انتشارات: Taylor & Francis Group, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106 نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید