نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Plant Nutrition
آمریکا | کشور |
۱٫۷۰۷ | Impact Factor |
۱٫۶۴۵ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
0190-4167 | ISSN |
1532-4087 | e-ISSN |
1979 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله تغذیه گیاهی به عنوان یک منبع جامع و راحت از یافته های جدید و مهم است که تأثیر عناصر ضروری و غیر ضروری شناخته شده فعلی را بر فیزیولوژی و رشد گیاه بررسی می کند. این مجله بر تولید محصول با ارزش بالا و فشرده در هر دو سیستم باغبانی و زراعی تاکید دارد. عناصر مفید، روابط همزیستی بین باکتریها و قارچها و عملکرد محصول و نقش عناصر غذایی گیاهی در کنترل بیماریها از جمله موضوعاتی است که علاوه بر مواد مغذی ضروری گیاه به آن پرداخته میشود. مجله تغذیه گیاهی با ارجاع توسط هیئت تحریریه مشهور بین المللی که از سطح بالایی از بورس تحصیلی اطمینان حاصل می کند، پوشش روشنگرانه ای از موضوعات تغذیه ای ارائه می دهد، مانند: نیازهای مغذی گیاهان هیدروپونیک و گلخانه ای و عوامل موثر بر تغذیه گیاه تغذیه شامل تولید ظروف تجزیه و تحلیل رسانه ای پوست درخت کاج، ذغال سنگ نارس و رسانه های مصنوعی تفسیر/همبستگی تجزیه و تحلیل خاک و گیاه تولید فشرده محصولات زراعی و سبزی تولید و نیازهای تغذیه ای گیاهان میوه، زینتی، گلکاری، استوایی و شاخ و برگ استفاده از کشاورزی دقیق برای نیازهای تغذیه ای محصولات کشاورزی محرک رشد گیاه، باکتری ها و عناصر عنصری فعل و انفعالات تغذیه ای در ارتباط با عملکرد محصول مجله تغذیه گیاهی به عنوان بستری برای محققان برای ارائه یافته های خود به مخاطبان بین المللی عمل می کند که به توسعه برنامه های تحقیقاتی کمک می کند که دانش ما را در مورد تغذیه گیاه بیشتر کند. همچنین منبع ارزشمندی است که توسط پرورش دهندگان و مشاوران برای توسعه رژیم های باروری عملیاتی که بر اساس نشریات فعلی بررسی شده است، استفاده می شود. خطمشی بررسی همتایان: همه دستنوشتههای ارسالشده در معرض ارزیابی اولیه توسط ویراستار قرار میگیرند، و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی میشوند. همه بررسی های همتا به صورت یک سوکور است و ارسال به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. دفتر انتشارات: Taylor & Francis Group, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106 نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.