تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Porous Materials



Journal Of Porous Materials

هلند
کشور
۲٫۴۹۶
Impact Factor
۲٫۲۵۷
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
1380-2224
ISSN
1573-4854
e-ISSN
1995 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Physical, Chemical & Earth Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Porous Materials ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله مواد متخلخل یک مجله بین رشته ای و بین المللی است که به انواع مواد متخلخل اختصاص دارد. هدف آن انتشار سریع مقالات با کیفیت بالا و بررسی شده با تمرکز بر سنتز، پردازش، خصوصیات و ارزیابی خواص همه مواد متخلخل است. هدف ایجاد یک مجله منحصر به فرد است که به عنوان یک وسیله ارتباطی اصلی برای زمینه رو به رشد بین رشته ای مواد متخلخل عمل کند. مواد متخلخل شامل مواد ریز متخلخل با منافذ کمتر از 2 نانومتر، مواد مزو متخلخل با منافذ 2 تا 50 نانومتر و مواد ماکرو متخلخل با منافذ بیش از 50 نانومتر هستند. نمونه‌هایی از مواد ریز متخلخل عبارتند از غربال‌های مولکولی طبیعی و مصنوعی، خاک‌های کاتیونی و آنیونی، رس‌های ستون‌دار، توبرموریت‌ها، فسفات‌های Zr و Ti ستون‌دار، اسفروسیلیکات‌ها، کربن‌ها، پلیمرهای متخلخل، خشکی ژل‌ها و غیره. ، سرامیک های شیشه ای، پلیمرهای متخلخل و غیره؛ در حالی که مواد ماکرو متخلخل عبارتند از سرامیک، سرامیک شیشه، پلیمرهای متخلخل، آئروژل، سیمان و غیره. آنها همچنین می توانند آلی، معدنی یا ترکیبات آنها باشند. هدف کلی مجله ایجاد یک انجمن اصلی است که جنبه های اساسی و کاربردی همه مواد متخلخل را پوشش دهد. سابقه و هدف: در طی چندین سال گذشته، افزایش چشمگیری در طراحی و سنتز، تعیین خصوصیات و ارزیابی خواص مواد متخلخل برای کاتالیز، جداسازی و حسگرها وجود داشته است. طراحی و سنتز مواد متخلخل شاید چالش برانگیزتر از سنتز مواد متراکم باشد زیرا اولی شامل کنترل دقیق پارامترهای پردازش است. بنابراین، استراتژی های جدید به طور مداوم برای سنتز مواد مفید توسعه می یابد. نیازها: این مجله جامع در مورد مواد متخلخل، در حال حاضر، به دلایل زیر توجیه شده است: • اول، با افزایش نگرانی های زیست محیطی در سراسر جهان، زمینه مواد متخلخل به سرعت در حال رشد است، زیرا اینها مواد مورد نیاز برای جداسازی گونه های آلاینده، بازیافت گونه های مفید، حسگرها، کاتالیزور، و غیره، شامل زمینه های متعدد. • دوم، بسیاری از مقالات در مورد مواد متخلخل در مجلات در رشته های مختلف پراکنده هستند. انتظار می رود این مجله جدید با ارائه یک انجمن واحد که در آن به آنها پرداخته می شود، در زمینه مواد متخلخل مفید باشد. • سوم، این واقعاً یک رشته بین رشته ای است که شیمیدانان، دانشمندان مواد، سرامیست ها، مهندسان شیمی، زیست شناسان و دانشمندان کشاورزی را با دیدگاه ها و ایده های مختلف گرد هم می آورد. محدوده: دامنه موضوعات زیر را در بر می گیرد، اما به آن محدود نمی شود: • ترکیب، پردازش، توصیف و ارزیابی دارایی. • خیاطی توسط درمان های فیزیکی و/یا شیمیایی. • خواص اساسی، مانند انتقال فاز مایع به جامد، جامد به جامد در منافذ، اثرات محصور شدن بر روی گازها، مایعات و مولکول های آلی، جذب، تبادل یونی و الک، غربال مولکولی، و غیره. • کاربردها شامل دستگاه های نوری، الکترونیکی، کاتالیز دفع زباله، جداسازی و تثبیت انتخابی یون های خطرناک و رادیواکتیو و گونه های آلی خطرناک، مواد بیولوژیکی و ایمپلنت ها، حسگرهای متخلخل، غشاهای متخلخل برای فیلتر کردن گازها، مایعات یا مذاب ها، عایق حرارتی، خشک شدن، ذخیره سازی گاز و غیره.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید