تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Real-time Image Processing



Journal Of Real-time Image Processing

آلمان
کشور
۲٫۳۵۸
Impact Factor
۲٫۱۳۷
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
1861-8200
ISSN
1861-8219
e-ISSN
2006 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Engineering, Computing & Technology نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

با توجه به پیشرفت های سریع در فناوری مدارهای مجتمع، نتایج نظری غنی که توسط جامعه تحقیقاتی پردازش تصویر و ویدئو ایجاد شده است، اکنون به طور فزاینده ای در سیستم های عملی برای حل مشکلات پردازش تصویر و ویدئو در دنیای واقعی استفاده می شود. چنین سیستم‌هایی شامل محدودیت‌هایی هستند که نه تنها در اندازه، هزینه و مصرف انرژی، بلکه در به‌موقع بودن داده‌های تصویر پردازش‌شده نیز اعمال می‌شوند. نمونه‌هایی از این سیستم‌ها عبارتند از: تلفن‌های همراه، دوربین‌های ثابت/فیلم/تلفن همراه دیجیتال، پخش‌کننده‌های رسانه‌ای قابل حمل، دستیارهای دیجیتال شخصی، تلویزیون با کیفیت بالا، سیستم‌های نظارت تصویری، سیستم‌های بازرسی بصری صنعتی، دستگاه‌های تصویربرداری پزشکی، ربات‌های خودمختار با هدایت بینایی، سیستم های تصویربرداری طیفی، و بسیاری دیگر از سیستم های جاسازی شده در زمان واقعی. در این سیستم‌های بلادرنگ، الزامات زمان‌بندی دقیق ایجاب می‌کند که نتایج در بازه زمانی مشخصی که توسط برنامه تحمیل شده است در دسترس باشند. اغلب اتفاق می‌افتد که یک الگوریتم پردازش تصویر از نظر تئوری درست است، احتمالاً با در نظر گرفتن یک برنامه خاص، اما کاربردهای عملی آن و مراحل دقیق، روش‌شناسی و تجزیه و تحلیل معاوضه مورد نیاز برای دستیابی به عملکرد بلادرنگ آن هستند. به طور کامل کاوش نشده است، و این مسائل مهم و معمولا غیر پیش پا افتاده را برای کسانی که مایل به استفاده از الگوریتم در یک سیستم بلادرنگ هستند، باقی می گذارد. مجله پردازش تصویر در زمان واقعی برای پر کردن شکاف بین تئوری و عمل پردازش تصویر در نظر گرفته شده است و به جامعه بزرگتری از محققان، مهندسین و متخصصان صنعتی که با طراحی، پیاده‌سازی یا استفاده از سیستم‌های پردازش تصویر سر و کار دارند، خدمت می‌کند. محدودیت های طراحی بلادرنگ این مجله مشارکت‌های اصلی را در زمینه‌های زیر درخواست می‌کند: الگوریتم‌های پردازش تصویر و ویدئو در زمان واقعی، سیستم‌های پردازش تصویر/فیلم جاسازی شده در زمان واقعی، سخت‌افزار و معماری پردازش تصویر و ویدئو شامل FPGA، DSP، GPU، GPP، ASIC، سیستم روشن -پیاده سازی تراشه (SoC) و System-in-a-Package (SiP) بهینه سازی های نرم افزاری در زمان واقعی و پارادایم های طراحی مرتبط برای پردازش تصویر/ویدئو طراحی همزمان سخت افزار/نرم افزار همزمان برای پردازش تصویر و ویدئو پردازش تصویر و ویدئو در زمان واقعی برنامه‌های کاربردی از جمله دوربین‌های دیجیتال، تلفن همراه و هوشمند، بینایی ماشین، بازرسی صنعتی، نظارت و امنیت، فشرده‌سازی تصویر و ویدئو برای انتقال و ذخیره‌سازی و بازیابی پایگاه داده، تصویربرداری زیست‌پزشکی، تصویربرداری طیفی، و غیره. مسائل مربوط به زمان (الگوریتمی، سخت‌افزاری، نرم‌افزاری یا پیاده‌سازی) در موضوع JRTIP قرار نمی‌گیرد و توصیه می‌شود به مجله سیگنال، تصویر و اسپرینگر ارسال شود. پردازش ویدئو (SIViP) برای بررسی انتشار. اعلامیه: از 1 ژانویه 2020، محدودیت 12 صفحه ای شامل منابع و بیوگرافی (صفحات دو ستونی مطابق با قالب مجله) برای همه ارسالی های دستنوشته اعمال خواهد شد. لازم به ذکر است که نسخه های خطی که از این محدودیت صفحه و فرمت دو ستونی مجله پیروی نمی کنند به نویسندگان بازگردانده می شود و در خط لوله بررسی قرار نخواهند گرفت. می توانید اطلاعات بیشتر، از جمله یک الگوی LaTeX را در زیر "دستورالعمل برای نویسندگان" بیابید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید