تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Sandwich Structures & Materials


ناشری با نام مشابه ناشر این مجله در لیست سیاه مجلات خارجی دانشگاه آزاد قرار دارد.
sage
ناشر (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد)
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است.
انگلستان
کشور
۵٫۴۹۷
Impact Factor
1099-6362
ISSN
1530-7972
e-ISSN
1999 تا کنون
مدت فعالیت
SAGE
ناشر
journals.sagepub.com
سایت مجله
Journal Of Sandwich Structures & Materials

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

ژورنال سازه‌ها و مواد ساندویچ یک مجله بین‌المللی با بررسی همتایان است که با ارائه پرونده‌ای آرشیوی از پیشرفت‌های علم، فناوری و شیوه‌های حرفه‌ای ساخت ساندویچ در سراسر جهان، ابزار ارتباطی را برای مهندسین و دانشمندان دیگر فراهم می‌کند.

هر شماره موضوعات مرتبطی مانند:

-تحلیل و بررسی
-طرح
-آزمایش کردن
-برنامه های کاربردی
-تولید
-خواص مواد
-تضمین کیفیت تایید استحکام و سختی
مجله ساختارها و مواد ساندویچی همچنین به عنوان یک شبکه اطلاعاتی عمل می کند و اسامی و اطلاعات تماس افراد و سازمان هایی را که در حوزه مورد علاقه شما انجام می دهند، ارائه می دهد.

کارکنان تحریریه مقالات بررسی شده را در مورد تحقیقات فعلی در حال انجام برای حل مشکلات در ساختارها و مواد ساندویچی گردآوری می کنند. نویسندگان از سراسر جهان تجربیات عملی و تحقیقات پیشرفته را به اشتراک می گذارند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید