نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Journal Of Sandwich Structures & Materials
ناشری با نام مشابه ناشر این مجله در لیست سیاه مجلات خارجی دانشگاه آزاد قرار دارد. | |
sage | ناشر (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) |
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است. | |
انگلستان | کشور |
۵٫۴۹۷ | Impact Factor |
1099-6362 | ISSN |
1530-7972 | e-ISSN |
1999 تا کنون | مدت فعالیت |
SAGE | ناشر |
journals.sagepub.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Sandwich Structures and Materials ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
ژورنال سازهها و مواد ساندویچ یک مجله بینالمللی با بررسی همتایان است که با ارائه پروندهای آرشیوی از پیشرفتهای علم، فناوری و شیوههای حرفهای ساخت ساندویچ در سراسر جهان، ابزار ارتباطی را برای مهندسین و دانشمندان دیگر فراهم میکند.
هر شماره موضوعات مرتبطی مانند:
-تحلیل و بررسی
-طرح
-آزمایش کردن
-برنامه های کاربردی
-تولید
-خواص مواد
-تضمین کیفیت تایید استحکام و سختی
مجله ساختارها و مواد ساندویچی همچنین به عنوان یک شبکه اطلاعاتی عمل می کند و اسامی و اطلاعات تماس افراد و سازمان هایی را که در حوزه مورد علاقه شما انجام می دهند، ارائه می دهد.
کارکنان تحریریه مقالات بررسی شده را در مورد تحقیقات فعلی در حال انجام برای حل مشکلات در ساختارها و مواد ساندویچی گردآوری می کنند. نویسندگان از سراسر جهان تجربیات عملی و تحقیقات پیشرفته را به اشتراک می گذارند.