تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Soil Science And Plant Nutrition


شیلی
کشور
۳٫۸۷۲
Impact Factor
0718-9508
ISSN
0718-9516
e-ISSN
2010 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

ژورنال علوم خاک و تغذیه گیاهی یک مجله بین‌المللی با بررسی همتا است که به انتشار یافته‌های تحقیقاتی اصلی در زمینه‌های خاک‌شناسی، تغذیه گیاهی، کشاورزی و علوم محیطی اختصاص دارد.

مقالات ارسالی علوم خاک ممکن است شامل فیزیک، شیمی، زیست شناسی، میکروبیولوژی، کانی شناسی، بوم شناسی، خاک شناسی، طبقه بندی خاک و بهبود باشد.

تغذيه و كشاورزي گياهان ارسالي ممكن است شامل توليد گياه، فيزيولوژي و متابوليسم گياهان، اكولوژي گياهي، تنوع و پايداري سيستم هاي كشاورزي، كودهاي آلي و معدني در رابطه با تاثير آنها بر عملكرد، كيفيت گياهان و سيستم هاي اكولوژيكي، و مطالعات اكوسيستم هاي زراعي باشد.

آثار ارسالی شامل تخریب خاک، آلودگی محیط زیست، حفاظت از طبیعت و حفاظت از محیط زیست نیز پذیرفته می شود.

این مجله مقالات پژوهشی اصلی، یادداشت‌های فنی، ارتباطات کوتاه و بررسی‌ها (اعم از داوطلبانه و با دعوت) و نامه‌هایی به سردبیر را برای چاپ در نظر می‌گیرد.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید