تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Surveying Engineering


آمریکا
کشور
۲٫۱۸۴
Impact Factor
0733-9453
ISSN
1943-5428
e-ISSN
1980 و 1983 تا کنون
مدت فعالیت
ASCE
ناشر
ascelibrary.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Engineering, Computing & Technology نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Surveying Engineering, - ASCE ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله مهندسی نقشه برداری طیف گسترده ای از فعالیت های نقشه برداری و نقشه برداری را که در عمل ژئوماتیک مدرن با آن مواجه می شود را پوشش می دهد. این شامل موضوعات سنتی مانند بررسی های ساخت و ساز، بررسی های ژئودتیک و کنترل، نقشه برداری فتوگرامتری، طرح مهندسی، اندازه گیری تغییر شکل، تراز دقیق، نقشه برداری مرزی، محاسبات تنظیم، تجزیه و تحلیل عدم قطعیت، و نقشه برداری هیدروگرافی است. همچنین شامل پیشرفت های جدیدتر مربوط به جامعه مهندسی نقشه برداری مانند اسکن لیزری سه بعدی\lidar. فتوگرامتری با دید کامپیوتری (به عنوان مثال، ساختار از حرکت، استریو چند نمای)؛ فن آوری های نقشه برداری توپوگرافی و عمق سنجی پیشرفته؛ موقعیت یابی ماهواره ای؛ سنجش از دور؛ طراحی پایگاه داده فضایی; تضمین کیفیت؛ مدیریت اطلاعات در سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)؛ پلت فرم های مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) و مدیریت یکپارچه مدنی (CIM)؛ برنامه های کامپیوتری شامل مدل سازی، ساختار داده ها، الگوریتم ها و پردازش اطلاعات. نقشه برداری دیجیتال; دستگاه های مختصات؛ نمایش های نقشه کشی؛ و نقش متخصصان مهندسی نقشه برداری در یک جامعه اطلاعاتی دارای قدرت جغرافیایی. با توجه به گستردگی این جنبه‌های مختلف ژئوماتیک، همه نسخه‌های خطی ارسالی که برای انتشار در نظر گرفته می‌شوند باید پیشرفت واضحی در زمینه مهندسی نقشه‌برداری و ارتباط با آن نشان دهند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید