تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Texture Studies



Journal Of Texture Studies

آمریکا
کشور
۳٫۲۲۳
Impact Factor
0022-4901
ISSN
1745-4603
e-ISSN
1969 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله مطالعات بافت (Journal of Texture Studies) یک مجله بین المللی کاملاً معتبر و تخصصی در فیزیک، فیزیولوژی و روانشناسی پردازش دهانی غذا، با تأکید بر بافت و ساختار غذا، ادراک حسی و احساس دهان، رفتار دهانی غذا، و غذا است. پسند و ترجیح این مجله برای اولین بار در سال 1969 منتشر شد و منبع اصلی برای انتشار پیشرفت های دانش در مورد تمام علوم مربوط به بافت مواد غذایی بوده است. در سال‌های اخیر، Journal of Texture Studies پوشش خود را به طیف وسیع‌تری از تحقیقات بافت گسترش داده است و همچنان به انتشار تحقیقات تجربی با کیفیت بالا و مبتکرانه (شامل تجزیه و تحلیل عددی و شبیه‌سازی) مرتبط با تمام جنبه‌های خوردن و ترجیح غذا ادامه می‌دهد.
مجله مطالعات بافت از مقالات پژوهشی، یادداشت‌های تحقیقاتی، بررسی‌ها، مقالات بحث و گفتگو و ارتباطات از سوی مشارکت‌کنندگان همه رشته‌های مرتبط استقبال می‌کند. برخی از حوزه‌ها/موضوعات کلیدی پوشش عبارتند از (اما نه محدود به): • اصول فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختاری بافت غذا • فیزیولوژی دهان • روانشناسی و واکنش‌های مغزی غذا خوردن و حسی غذا • طراحی و اصلاح بافت غذا برای مصرف کنندگان خاص • مطالعات in vitro و in vivo در مورد خوردن و بلع • فن آوری ها و روش های جدید برای ارزیابی ویژگی های حسی • شبیه سازی و تجزیه و تحلیل عددی خوردن و بلع
ژورنال همچنین بررسی کتاب‌های مرتبط با این حوزه را می‌پذیرد، به استثنای آثار تحقیقات رفتار مصرف‌کننده.
مجله مطالعات بافت به عنوان منبع مهمی از اطلاعات برای دانشمندان، مهندسان و متخصصان توسعه محصول در آزمایشگاه‌های وابسته به مؤسسات دانشگاهی، تأسیسات دولتی و شرکت‌های مواد غذایی خدمت می‌کند.


کلید واژه ها
بافت، فیزیک غذا، فیزیولوژی دهان، روانشناسی حسی، پردازش دهان و دندان، رئولوژی، مکانیک شکستگی، تریبولوژی دهان

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید