نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Texture Studies
آمریکا | کشور |
۳٫۲۲۳ | Impact Factor |
0022-4901 | ISSN |
1745-4603 | e-ISSN |
1969 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله مطالعات بافت (Journal of Texture Studies) یک مجله بین المللی کاملاً معتبر و تخصصی در فیزیک، فیزیولوژی و روانشناسی پردازش دهانی غذا، با تأکید بر بافت و ساختار غذا، ادراک حسی و احساس دهان، رفتار دهانی غذا، و غذا است. پسند و ترجیح این مجله برای اولین بار در سال 1969 منتشر شد و منبع اصلی برای انتشار پیشرفت های دانش در مورد تمام علوم مربوط به بافت مواد غذایی بوده است. در سالهای اخیر، Journal of Texture Studies پوشش خود را به طیف وسیعتری از تحقیقات بافت گسترش داده است و همچنان به انتشار تحقیقات تجربی با کیفیت بالا و مبتکرانه (شامل تجزیه و تحلیل عددی و شبیهسازی) مرتبط با تمام جنبههای خوردن و ترجیح غذا ادامه میدهد.
مجله مطالعات بافت از مقالات پژوهشی، یادداشتهای تحقیقاتی، بررسیها، مقالات بحث و گفتگو و ارتباطات از سوی مشارکتکنندگان همه رشتههای مرتبط استقبال میکند. برخی از حوزهها/موضوعات کلیدی پوشش عبارتند از (اما نه محدود به): • اصول فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختاری بافت غذا • فیزیولوژی دهان • روانشناسی و واکنشهای مغزی غذا خوردن و حسی غذا • طراحی و اصلاح بافت غذا برای مصرف کنندگان خاص • مطالعات in vitro و in vivo در مورد خوردن و بلع • فن آوری ها و روش های جدید برای ارزیابی ویژگی های حسی • شبیه سازی و تجزیه و تحلیل عددی خوردن و بلع
ژورنال همچنین بررسی کتابهای مرتبط با این حوزه را میپذیرد، به استثنای آثار تحقیقات رفتار مصرفکننده.
مجله مطالعات بافت به عنوان منبع مهمی از اطلاعات برای دانشمندان، مهندسان و متخصصان توسعه محصول در آزمایشگاههای وابسته به مؤسسات دانشگاهی، تأسیسات دولتی و شرکتهای مواد غذایی خدمت میکند.
کلید واژه ها
بافت، فیزیک غذا، فیزیولوژی دهان، روانشناسی حسی، پردازش دهان و دندان، رئولوژی، مکانیک شکستگی، تریبولوژی دهان