نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۲ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of The Academy Of Nutrition And Dietetics
آمریکا | کشور |
۴٫۹۱ | Impact Factor |
۵٫۵۹۱ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
2212-2672 | ISSN |
2212-2680 | e-ISSN |
2012 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
مجله آکادمی تغذیه و رژیم غذایی منبع برتر برای عمل و علم غذا، تغذیه و رژیم غذایی است. این مجله ماهانه و با داوری مقالات اصلی را ارائه می دهد که توسط محققان و متخصصان تهیه شده است و پرخواننده ترین نشریه حرفه ای در این زمینه است. این مجله بر پیشرفت دانش حرفه ای در طیف وسیعی از موضوعات تحقیقاتی و عملی مانند: علوم تغذیه، تغذیه درمانی پزشکی، تغذیه بهداشت عمومی، علوم غذایی و بیوتکنولوژی، سیستم های خدمات غذایی، رهبری و مدیریت، و آموزش رژیم غذایی تمرکز دارد.