تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of The American Oil Chemists Society



Journal Of The American Oil Chemists Society

آلمان
کشور
۱٫۸۴۹
Impact Factor
0003-021X
ISSN
1558-9331
e-ISSN
1947 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
aocs.onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله انجمن شیمی‌دانان نفت آمریکا (JAOCS) یک مجله بین‌المللی با داوری است که تحقیقات علمی اصیل و پیشرفت‌های فنی قابل توجهی را در مورد چربی‌ها، روغن‌ها، پروتئین‌های دانه‌های روغنی و مواد مرتبط از طریق مقالات پژوهشی اصلی، نظرات دعوت‌شده، ارتباطات کوتاه منتشر می‌کند. و نامه هایی به سردبیر ما به دنبال انتشار گزارش‌هایی هستیم که درک علمی را از طریق تحقیقات مبتنی بر فرضیه، نوآوری‌ها، و اطلاعات جدید مهم مربوط به تجزیه و تحلیل، خواص، پردازش، محصولات و کاربردهای این منابع غذایی و صنعتی به‌طور قابل‌توجهی ارتقا دهند. پیشرفت‌ها در علم و فناوری مواد غذایی، بیوتکنولوژی (شامل ژنومیک، بیومکانیسم، بیوکاتالیز و پردازش زیستی) و محصولات و کاربردهای صنعتی بسیار مناسب هستند.
JAOCS همچنین گزارش هایی را در مورد ترکیب لیپیدی منابع جدید، منحصر به فرد و سنتی لیپیدها در نظر می گیرد که به طور قطعی به یک فرضیه تحقیقاتی می پردازد و درک علمی را بهبود می بخشد. با این حال، جنس و گونه منبع باید با روش های طبقه بندی مناسب تأیید شود. علاوه بر این، مکان GPS مواد برداشت شده و نمونه های بذر یا رویشی باید در یک مخزن معتبر ژرم پلاسم سپرده شود. داده‌های ترکیبی مناسب برای مقالات پژوهشی اصلی باید تخمین تکراری از ترکیبات بافتی مانند روغن، پروتئین، کربوهیدرات، اسید چرب، فسفولیپید، توکوفرول، استرول، و ترکیبات کاروتنوئیدی را در بر داشته باشد. سایر اجزای منحصر به فرد برای منبع گیاهی یا حیوانی خاص ممکن است گزارش شود. علاوه بر این، مقالات ترکیب لیپیدی باید عناصری از تغییرات سالانه، محیطی، و/یا رقم را از طریق استفاده از تجزیه و تحلیل های آماری مناسب ترکیب کنند.
نسخه‌های خطی از نظر اصالت، ارائه داده‌ها و مفاهیم بسیار مهم، و ارتباط با خوانندگان ما ارزیابی خواهند شد. نسخه‌های خطی که فاقد پیشرفت علمی قابل توجهی هستند یا مشارکت‌های آنها به طور محدود بر منافع یک کشور یا منطقه خاص متمرکز است، احتمالاً در نظر گرفته نمی‌شوند.
بخش ها و دسته بندی های مجله
در طول ارسال، هر نسخه خطی باید متناسب با یکی از هفت حوزه موضوعی مشخص شود:

شیمی تجزیه و فیزیک
بیوتکنولوژی و بیوکاتالیز
کاربردهای خوراکی و خواص فیزیکوشیمیایی
ژنتیک، ژنومیک و مکانیسم های بیولوژیکی
اکسیداسیون لیپید و آنتی اکسیدان ها
کاربردهای غیر غذایی یا صنعتی
فناوری پردازش و مهندسی

عدم شناسایی نسخه خطی توسط یکی از حوزه های موضوعی ذکر شده منجر به تاخیر در پردازش می شود. علاوه بر این، در سیستم ارسال آنلاین از نویسندگان خواسته می شود که کلمات کلیدی را از لیست کلمات کلیدی انتخاب کنند. این کلمات کلیدی چاپ نمی شوند، اما می توانند توسط ویراستاران برای شناسایی بازبینان بالقوه استفاده شوند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید