تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of The American Society Of Brewing Chemists



Journal Of The American Society Of Brewing Chemists

آمریکا
کشور
۲٫۰۶۲
Impact Factor
۱٫۷۸۶
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
0361-0470
ISSN
1943-7854
e-ISSN
1994 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله انجمن آمریکایی شیمیدانان آبجو، ژورنال رسمی انجمن شیمیدانان آبجوسازی آمریکا، یک مجله پیشرو در جهان است که آخرین تحقیقات در زمینه تخمیر را با تمرکز قوی بر دم کردن و تقطیر منتشر می کند. این مجله مقالات علمی، مقالات مروری و گزارش های فنی را منتشر می کند که هم دانشگاهی و هم صنعتی را در بر می گیرد. زمینه های تحت پوشش شامل، اما محدود به موارد زیر نیست: شیمی آبجوسازی و تقطیر میکروبیولوژی در آبجوسازی و تقطیر فناوری آبجوسازی و تقطیر مواد خام مورد استفاده در آبجوسازی و تقطیر تکنیک های تحلیلی مورد استفاده در صنایع مالت سازی، آبجوسازی و تقطیر تخمیر و تخمیر توسط محصولات علم حسی  مجله به طور فعال پیشنهادهایی را برای موضوعات خاص تشویق می‌کند، که باید در وهله اول با سردبیر بحث شود. نویسندگانی که مایل به ارسال به JASBC هستند، باید دستورالعمل‌های نویسندگان را بررسی کنند. راهنمایی های بیشتر را می توان در صفحه وب خدمات نویسنده ما یافت. خط‌مشی بررسی همتایان همه دست‌نوشته‌های ارسال‌شده در معرض ارزیابی اولیه توسط سردبیر، و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، بررسی دقیق و سریع همتایان توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس هستند. همه بررسی‌های همتا به صورت تک‌کور است و به‌صورت آنلاین از طریق مدیر تحریریه ارسال می‌شود:  http://www.editorialmanager.com/jasbc. اخلاق انتشار JASBC از بالاترین استانداردهای اخلاق انتشار پیروی می کند و فرآیندهای دقیقی برای اطمینان از دستیابی به این امر در نظر گرفته شده است. Taylor & Francis یکی از اعضای کمیته اخلاق انتشار (COPE) است و از بررسی تشابه از طریق CrossRef برای همه مجلات استفاده می کند. اطلاعات بیشتر در مورد استانداردها و خط‌مشی‌های اخلاقی ما را می‌توانید در اینجا بیابید:  http://authorservices.taylorandfrancis.com/ethics-for-authors/. این مجله دارای خط مشی تجدید نظر و شکایات است که می توانید در اینجا مشاهده کنید: https://authorservices.taylorandfrancis.com/peer-review-appeals-and-complaints-from-authors/. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید