نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of The American Society Of Brewing Chemists
آمریکا | کشور |
۲٫۰۶۲ | Impact Factor |
۱٫۷۸۶ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
0361-0470 | ISSN |
1943-7854 | e-ISSN |
1994 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله انجمن آمریکایی شیمیدانان آبجو، ژورنال رسمی انجمن شیمیدانان آبجوسازی آمریکا، یک مجله پیشرو در جهان است که آخرین تحقیقات در زمینه تخمیر را با تمرکز قوی بر دم کردن و تقطیر منتشر می کند. این مجله مقالات علمی، مقالات مروری و گزارش های فنی را منتشر می کند که هم دانشگاهی و هم صنعتی را در بر می گیرد. زمینه های تحت پوشش شامل، اما محدود به موارد زیر نیست: شیمی آبجوسازی و تقطیر میکروبیولوژی در آبجوسازی و تقطیر فناوری آبجوسازی و تقطیر مواد خام مورد استفاده در آبجوسازی و تقطیر تکنیک های تحلیلی مورد استفاده در صنایع مالت سازی، آبجوسازی و تقطیر تخمیر و تخمیر توسط محصولات علم حسی مجله به طور فعال پیشنهادهایی را برای موضوعات خاص تشویق میکند، که باید در وهله اول با سردبیر بحث شود. نویسندگانی که مایل به ارسال به JASBC هستند، باید دستورالعملهای نویسندگان را بررسی کنند. راهنمایی های بیشتر را می توان در صفحه وب خدمات نویسنده ما یافت. خطمشی بررسی همتایان همه دستنوشتههای ارسالشده در معرض ارزیابی اولیه توسط سردبیر، و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، بررسی دقیق و سریع همتایان توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس هستند. همه بررسیهای همتا به صورت تککور است و بهصورت آنلاین از طریق مدیر تحریریه ارسال میشود: http://www.editorialmanager.com/jasbc. اخلاق انتشار JASBC از بالاترین استانداردهای اخلاق انتشار پیروی می کند و فرآیندهای دقیقی برای اطمینان از دستیابی به این امر در نظر گرفته شده است. Taylor & Francis یکی از اعضای کمیته اخلاق انتشار (COPE) است و از بررسی تشابه از طریق CrossRef برای همه مجلات استفاده می کند. اطلاعات بیشتر در مورد استانداردها و خطمشیهای اخلاقی ما را میتوانید در اینجا بیابید: http://authorservices.taylorandfrancis.com/ethics-for-authors/. این مجله دارای خط مشی تجدید نظر و شکایات است که می توانید در اینجا مشاهده کنید: https://authorservices.taylorandfrancis.com/peer-review-appeals-and-complaints-from-authors/. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.