نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of The Institute Of Brewing
آمریکا | کشور |
۱٫۷۵۹ | Impact Factor |
0046-9750 | ISSN |
2050-0416 | e-ISSN |
1904 و 1908 و 1910 تا 1912 و 1914 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of the Institute of Brewing ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
این مجله بیش از 125 سال است که تحقیقات اصلی را در رابطه با دم کردن، تخمیر، تقطیر، مواد خام و محصولات جانبی منتشر می کند. تحقیقات از اساسی تا کاربردی را شامل می شود و از دانشگاه ها، موسسات تحقیقاتی و آزمایشگاه های صنعتی در سراسر جهان انجام می شود.
دامنه این مجله آبجو، شراب و مشروبات الکلی مبتنی بر غلات است. نسخههای خطی در مورد سیب نیز میتوانند از سال 1911 ارائه شوند.
نسخه های خطی مربوط به شراب ها و مشروبات الکلی مبتنی بر میوه در محدوده مجله موسسه آبجوسازی قرار ندارند.
هر سال چهار شماره منتشر می شود.