تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of The World Aquaculture Society



Journal Of The World Aquaculture Society

آمریکا
کشور
۲٫۵۱۲
Impact Factor
0893-8849
ISSN
1749-7345
e-ISSN
1986 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of the World Aquaculture Society ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله انجمن جهانی آبزی پروری (JWAS) یک مجله علمی با دسترسی آزاد است که به پیشرفت نوآوری های تکنولوژیکی و راه حل ها برای مسائل عمده ای که رشد آبزی پروری جهانی با آن مواجه است اختصاص دارد. برای بیش از چهار دهه، JWAS بخشی از ماموریت کلی جامعه جهانی آبزی پروری را که به انتشار موثر اطلاعات، تمرکز بر علم آبزی پروری جهانی، رشد صنایع آبزی پروری، و توسعه و رشد شرکت های آبزی پروری پایدار در همه مقیاس ها اختصاص دارد، ارائه کرده است. JWAS به دنبال نسخه های خطی مرتبط با تمام جنبه های تولید پایدار از نظر زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی از همه گونه های آبزی در سراسر جهان است.
خط‌مشی بررسی همتایان همه نسخه‌های خطی ارسال شده به JWAS توسط هیئت تحریریه مورد بازبینی اولیه قرار می‌گیرند تا اطمینان حاصل شود که محتوا واقعاً تمرکز و هدف مجله را نشان می‌دهد. در صورت قبولی، نسخه خطی برای بررسی مستقل و عینی به داوران متخصص ناشناس ارسال می‌شود و توصیه‌های مربوطه به هیئت تحریریه ارسال می‌شود. هیئت تحریریه سپس اقدام بعدی را در مورد مناسب بودن برای انتشار تعیین کرده و بر این اساس به نویسنده اطلاع خواهد داد.
مقوله‌های مقالات منتشرشده، مقالات مروری، گردآوری و ترکیبی از ادبیات تحقیق را در مورد موضوعی با اهمیت تاریخی و/یا کنونی مرتبط با گونه‌ها، سیستم تولید، روش‌شناسی تحقیق، مجموعه سیاست‌های ملی یا بین‌المللی، مبنای علمی برای فرآیندهای نظارتی، یا در حال ظهور ارائه می‌کنند. چالش‌ها یا فرصت‌ها برای رشد و توسعه آبزی‌پروری. مقالات پژوهشی اصلی، نتایج تحقیقات جدید را گزارش می‌کنند که مکانیسم‌های اساسی یا فرضیه‌های آزمایشی مربوط به نظریه‌های بیولوژیکی، شیمیایی، فیزیکی، یا اجتماعی-اقتصادی اولیه مرتبط با رشد و توسعه پایدار آبزی‌پروری را نشان می‌دهد. مقالات تحقیقات کاربردی به صورت علمی ارائه می‌شوند. اطلاعات دقیق و کاربردی برای پیشرفت‌های نظارتی مبتنی بر فن‌آوری، مدیریت، سیاست و علم که بهره‌وری، بازارپسندی، ایمنی غذا، پذیرش مصرف‌کننده، و ارزش‌ها و درک عمومی را افزایش می‌دهد یا به رشد و توسعه آبزی پروری پایدار کمک می‌کند.
آماده‌سازی و ارسال نسخه‌های خطی نسخه‌های خطی ارسالی باید از دستورالعمل‌های قالب‌بندی مشخص‌شده در فهرست چک برای نویسندگان موجود در www.was.org/publications/journalofthe WAS/manuscriptchecklist پیروی کنند. نویسندگانی که انگلیسی زبان اصلی آنها نیست، قویاً تشویق می‌شوند تا قبل از ارسال توسط فردی که مهارت فنی قوی در نوشتن انگلیسی نشان داده است، نسخه‌های خطی خود را به دقت ویرایش کنند. ویرایش حرفه ای با هزینه نویسندگان از طریق سرویس ویرایش زبان انگلیسی Wiley http://wileyeditingservices.com در دسترس است.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید