نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Journal of Urban and Environmental Engineering
برزیل | کشور |
1982-3932 | ISSN |
1982-3932 | e-ISSN |
2007 تا کنون | مدت فعالیت |
Universidade Federal da Paraiba | ناشر |
periodicos.ufpb.br | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Urban and Environmental Engineering ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله مهندسی شهری و محیط زیست (JUEE) یک انجمن برای مقالات اصلی و برای تبادل اطلاعات و دیدگاه ها در مورد پیشرفت های مهم در مهندسی شهری و محیط زیست در سراسر جهان فراهم می کند. حوزه فعالیت مجله شامل:
الف) مدیریت منابع آب و پسماند [...]
(ب) ساخت و سازها و محیط زیست[...]
(ج) طراحی شهری[...]
(د) مهندسی حمل و نقل[...]
ویراستاران از مقالات اصلی، یادداشت ها و بحث های علمی، به زبان انگلیسی، در آن موضوعات و موضوعات مرتبط استقبال می کنند. کلیه مقالات ارسال شده به مجله توسط یک پانل بین المللی از دستیار ویراستاران و سایر کارشناسان بررسی می شوند. نویسندگان تشویق می شوند که با ارسال خود، داوران بالقوه را پیشنهاد دهند. نویسندگان باید تأیید کنند که اثر یا هر بخشی از آن قبلاً منتشر نشده است و در حال حاضر برای انتشار در جای دیگری در نظر گرفته نمی شود.