| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Journal Of Visceral Surgery
| فرانسه | کشور |
| ۲٫۰۴۳ | Impact Factor |
| ۳٫۱۱۱ | پنج ساله Impact Factor |
| 1878-7886 | ISSN |
| 1878-7886 | e-ISSN |
| 2010 تا کنون | مدت فعالیت |
| Elsevier | ناشر |
| www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Visceral Surgery ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله جراحی به مجله جراحی احشایی تبدیل می شود
ژورنال جراحی احشایی (JVS) تنها نسخه انگلیسی و آنلاین مجله فرانسوی Journal de Chirurgie Viscérale است. این مجله بر تحقیقات بالینی و آموزش مداوم تمرکز دارد و مقالات اصلی و مروری مرتبط با جراحی عمومی و همچنین بررسی مطبوعاتی آثار مهم بین المللی اخیرا منتشر شده را منتشر می کند. تصاویر با کیفیت بالا از تکنیک های جراحی، تصاویر و فیلم ها به عنوان پشتیبانی برای ارزیابی بالینی و بهینه سازی عمل عمل می کنند.
JVS در پایگاه های اصلی بین المللی (از جمله Medline) نمایه شده است و از طریق ScienceDirect و ClinicalKey در سراسر جهان قابل دسترسی است.