نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Wine Economics
انگلستان | کشور |
۱٫۵۶۹ | Impact Factor |
1931-4361 | ISSN |
1931-437X | e-ISSN |
2018 تا کنون | مدت فعالیت |
Cambridge University Press | ناشر |
www.cambridge.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله اقتصاد شراب انتشار رسمی انجمن آمریکایی اقتصاددانان شراب (AAWE)، یک سازمان غیرانتفاعی آموزشی است که به تشویق و انتقال تحقیقات اقتصادی و تجزیه و تحلیل و تبادل نظر در اقتصاد شراب اختصاص دارد. JWE یک خروجی متمرکز برای تحقیقات با کیفیت بالا و بررسی شده در مورد موضوعات اقتصادی مرتبط با شراب فراهم می کند. این مجله برای هر حوزهای که به جنبههای اقتصادی شراب، انگورسازی و انگورشناسی مرتبط باشد باز است. این مجموعه طیف گسترده ای از موضوعات را پوشش می دهد، از جمله، اما نه محدود به: تولید، فعالیت های شراب سازی، بازاریابی، مصرف، و همچنین موضوعات کلان اقتصادی و قانونی. همچنین برای تحقیقات مربوط به آبجو، الکل و غذا باز است. JWE سه بار در سال منتشر می شود و شامل مقالات، مقالات کوتاه، یادداشت ها و نظرات، گزارش های میدانی، بررسی کتاب ها، فیلم ها و رویدادهای شراب، و همچنین اطلاعیه های کنفرانس است.