تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Wine Economics


انگلستان
کشور
۱٫۵۶۹
Impact Factor
1931-4361
ISSN
1931-437X
e-ISSN
2018 تا کنون
مدت فعالیت
Cambridge University Press
ناشر
www.cambridge.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه های استنادی SCIE و SSCI ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Agriculture, Biology & Environmental Sciences
  • Social And Behavioral Sciences
یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله اقتصاد شراب انتشار رسمی انجمن آمریکایی اقتصاددانان شراب (AAWE)، یک سازمان غیرانتفاعی آموزشی است که به تشویق و انتقال تحقیقات اقتصادی و تجزیه و تحلیل و تبادل نظر در اقتصاد شراب اختصاص دارد. JWE یک خروجی متمرکز برای تحقیقات با کیفیت بالا و بررسی شده در مورد موضوعات اقتصادی مرتبط با شراب فراهم می کند. این مجله برای هر حوزه‌ای که به جنبه‌های اقتصادی شراب، انگورسازی و انگورشناسی مرتبط باشد باز است. این مجموعه طیف گسترده ای از موضوعات را پوشش می دهد، از جمله، اما نه محدود به: تولید، فعالیت های شراب سازی، بازاریابی، مصرف، و همچنین موضوعات کلان اقتصادی و قانونی. همچنین برای تحقیقات مربوط به آبجو، الکل و غذا باز است. JWE سه بار در سال منتشر می شود و شامل مقالات، مقالات کوتاه، یادداشت ها و نظرات، گزارش های میدانی، بررسی کتاب ها، فیلم ها و رویدادهای شراب، و همچنین اطلاعیه های کنفرانس است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید