تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Knowledge-based Systems



Knowledge-based Systems

هلند
کشور
۸٫۰۳۸
Impact Factor
۷٫۸۴۲
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
0950-7051
ISSN
1872-7409
e-ISSN
1987 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Engineering, Computing & Technology نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

سیستم های دانش بنیان یک مجله بین المللی و بین رشته ای در زمینه هوش مصنوعی است. این مجله نتایج تحقیقات اصیل، ابتکاری و خلاقانه را در این زمینه منتشر خواهد کرد و برای تمرکز بر تحقیق در سیستم های مبتنی بر دانش و سایر تکنیک های هوش مصنوعی با اهداف و قابلیت های زیر طراحی شده است: حمایت از پیش بینی و تصمیم گیری انسانی از طریق علم داده و تکنیک های محاسباتی؛ ارائه پوشش متعادلی از مطالعه تئوری و عملی در این زمینه؛ و تشویق به توسعه و اجرای جدید مدل‌ها، روش‌ها، سیستم‌ها و ابزارهای نرم‌افزاری مبتنی بر دانش، با کاربرد در تجارت، دولت، آموزش، مهندسی و مراقبت‌های بهداشتی.
موضوعات اصلی فعلی این مجله فقط به موارد زیر محدود نمی شود:

نظریه یادگیری ماشین، روش شناسی و الگوریتم ها
نظریه، روش‌شناسی و تکنیک‌های علم داده
ارائه دانش و مهندسی
سیستم های توصیه کننده و شخصی سازی خدمات الکترونیکی
سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری هوشمند، سیستم های پیش بینی و سیستم های هشدار
سیستم های هوش محاسباتی
بهینه سازی مبتنی بر داده
تعامل شناختی و رابط مغز و کامپیوتر
تکنیک های بینایی کامپیوتری مبتنی بر دانش

دستورالعمل شماره ویژه
سیستم های مبتنی بر دانش (KBS)، یک مجله دانشگاهی بین المللی و بین رشته ای در زمینه هوش مصنوعی، از ارسال شماره های ویژه در موضوعات به موقع در محدوده مجله استقبال می کند. اهداف اصلی مجله برای سازماندهی موضوعات ویژه گردآوری کارهای تحقیقاتی پیشرفته و با کیفیت بالا، ترویج پیشرفت های کلیدی در علم و کاربردها در زمینه مهم سیستم های مبتنی بر دانش، و هدایت موضوعات تحقیقاتی نوظهور و ایجاد پرچمداران در این زمینه.
نحوه ارسال پیشنهاد موضوع ویژه:

معیارهای انتخاب زیر را برای یک شماره ویژه KBS بررسی کنید تا مطمئن شوید که پروپوزال شما با مجله مرتبط است.
پیشنهاد موضوع ویژه خود را در ساختار زیر بنویسید.
پیشنهاد شماره ویژه را به سردبیر (EiC) ارسال کنید.
سپس پانل ارزیابی موضوع ویژه EiC و KBS پیشنهاد شما را بررسی کرده و با تصمیم خود پاسخ خواهند داد.

وظایف ویراستاران مهمان و فرآیند صدور ویژه:
پس از پذیرفته شدن یک پیشنهاد ویژه توسط مجله، فراخوان برای مقالات می تواند به طور رسمی توزیع شود. کلیه مقالات ارسال شده به شماره ویژه تحت یک فرآیند بررسی همتایان قرار خواهند گرفت. ویراستاران مهمان فرآیند را مدیریت خواهند کرد و اطمینان حاصل می کنند که استانداردهای بازنگری برای مسائل منظم سیستم های مبتنی بر دانش حفظ می شود. یک ویرایشگر مهمان مدیریت، که مسئول توزیع مطالب ارسالی به سایر ویرایشگران مهمان خواهد بود، باید نامزد شود. پس از اینکه ویراستاران مهمان توصیه هایی را در مورد هر مقاله در شماره ویژه ارائه کردند، EiC تصمیمات نهایی را برای پذیرش برای انتشار اتخاذ خواهد کرد. پس از پذیرفته شدن همه مقالاتی که باید در شماره ویژه گنجانده شوند، ویراستاران مهمان مسئولیت تهیه یک سرمقاله (طول 1 تا 2 صفحه) یا نوشتن یک نظرسنجی میدانی (طول 5 تا 10 صفحه) را بر عهده خواهند داشت که شامل موارد زیر است. مقالات انتخاب شده و ادبیات مرتبط مرتبط با موضوع موضوع ویژه.

ابتکار نشان تکرارپذیری و انتشار نرم افزار
Reproducibility Badge Initiative (RBI) یک همکاری با Code Ocean (CO)، یک پلت فرم تکرارپذیری محاسباتی مبتنی بر ابر است که با فعال کردن اشتراک‌گذاری کد و داده به عنوان منبعی برای استفاده غیرتجاری، به جامعه کمک می‌کند. CO کد ارسال شده (و داده ها) را تأیید می کند و تکرارپذیری آن را تأیید می کند. ارسال کد توسط تیم Code Ocean برای تکرارپذیری محاسباتی با اطمینان از اجرا، ارائه نتایج و مستقل بودن آن تأیید می شود. برای اطلاعات بیشتر لطفاً از این مقاله راهنما دیدن کنید. توجه داشته باشید که مقاله پذیرفته شده مستقل از نتیجه درخواست CO منتشر خواهد شد. با این حال، اگر مقاله نشان تکرارپذیری را دریافت کند، با داشتن یک نشان R پیوست شده، و با استناد در وب سایت CO با یک DOI، در معرض دید بیشتری قرار می گیرد.

ما از شما دعوت می کنیم که نرم افزار منبع باز خود را به یک نشریه ژورنالی اضافی در Software Impacts تبدیل کنید، یک مجله با دسترسی آزاد چند رشته ای. Software Impacts یک مرجع علمی به نرم افزاری است که برای رسیدگی به یک چالش تحقیقاتی استفاده شده است. این مجله نرم‌افزارهای علمی تأثیرگذار و قابل استفاده مجدد را از طریق انتشارات نرم‌افزار اصلی منتشر می‌کند که کاربرد نرم‌افزار را در تحقیقات و خروجی‌های منتشر شده توصیف می‌کند.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید: [email protected]

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید