تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI آگوست ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم شهریور ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت شهریور ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI سپتامبر ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم شهریور ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Korean Journal of Food Preservation


کره جنوبی
کشور
1738-7248
ISSN
2287-7428
e-ISSN
2017 تا کنون
مدت فعالیت
Korean Society of Food Preservation
ناشر
www.ekosfop.or.kr
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی آگوست ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Korean Journal of Food Preservation ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

هدف این مجله ترویج و تشویق پیشرفت کمی برای ذخیره سازی، پردازش و توزیع مواد غذایی و رشته های مرتبط، تئوری و تحقیقات در مورد کاربرد آن است. موضوعات تحت پوشش عبارتند از:

نگهداری و بسته بندی مواد غذایی
توزیع مواد غذایی و مواد غذایی
تولید مواد غذایی تازه برش خورده
فناوری فرآوری مواد غذایی
خواص عملکردی غذا
کیفیت / ایمنی مواد غذایی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید