تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Lwt-food Science And Technology



Lwt-food Science And Technology

آمریکا
کشور
۴٫۹۵۲
Impact Factor
۵٫۳۸۳
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
0023-6438
ISSN
1096-1127
e-ISSN
1973 و 1984 تا 1989 و 1991 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

اطلاعیه: از ژانویه 2022 LWT به یک مجله دسترسی آزاد تبدیل می شود. نویسندگانی که در LWT منتشر می‌کنند می‌توانند آثار خود را فوراً، به‌طور دائم و آزادانه در دسترس قرار دهند. LWT با همان اهداف و دامنه، تیم تحریریه، سیستم ارسال و بررسی دقیق همتایان ادامه می‌دهد. نویسندگان LWT هزینه انتشار مقاله (APC) می پردازند، گزینه های مجوز را انتخاب می کنند، و حق چاپ آثار منتشر شده خود را حفظ می کنند. APC پس از بررسی همتایان و پذیرش درخواست خواهد شد. پرداخت APC برای همه مقالات پذیرفته شده ارسال شده پس از 01 اکتبر 2021 الزامی است. APC برای LWT برای مقالات و نقدهای کامل 2250 دلار آمریکا (بدون احتساب مالیات) و برای مقالات کوتاه 1200 دلار آمریکا (بدون مالیات) خواهد بود.
لطفاً توجه داشته باشید: نویسندگانی که مقاله خود را در تاریخ 30 سپتامبر 2021 یا قبل از آن ارسال کرده اند، مقاله پذیرفته شده خود را بدون پرداخت هزینه در LWT منتشر می کنند. از نویسندگانی که مقاله خود را پس از این تاریخ ارسال می کنند، درخواست می شود که APC را پرداخت کنند. برای جزئیات بیشتر از صفحه پرسش های متداول ما دیدن کنید.
LWT - Food Science and Technology یک مجله بین المللی است که مقالات نوآورانه ای در زمینه های شیمی مواد غذایی، بیوشیمی، میکروبیولوژی، فناوری و تغذیه منتشر می کند. کار شرح داده شده باید در رویکرد یا در روش های مورد استفاده نوآورانه باشد. اهمیت نتایج چه برای جامعه علمی و چه برای صنایع غذایی نیز باید مشخص شود. از مشارکت های نوشته شده به زبان انگلیسی در قالب مقالات مروری، بررسی های کوتاه، مقالات تحقیقاتی و یادداشت های تحقیقاتی استقبال می شود. مقالاتی که حاوی آزمایشات حیوانی و کشت سلولی هستند خارج از محدوده مجله هستند و برای انتشار در نظر گرفته نمی شوند. پوشش پایگاه داده شامل مطالب جاری، خلاصه‌های علمی کمبریج، خلاصه‌های بیولوژیکی، IFIS، خلاصه‌های شیمیایی، چکیده‌های علوم لبنی، خلاصه‌های علوم و فناوری غذایی و AGRICOLA است. مزایا برای نویسندگان ما همچنین مزایای بسیاری برای نویسنده ارائه می‌کنیم، مانند فایل‌های PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیف‌های ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید. لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید


فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید