نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Lwt-food Science And Technology
آمریکا | کشور |
۴٫۹۵۲ | Impact Factor |
۵٫۳۸۳ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
0023-6438 | ISSN |
1096-1127 | e-ISSN |
1973 و 1984 تا 1989 و 1991 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
اطلاعیه: از ژانویه 2022 LWT به یک مجله دسترسی آزاد تبدیل می شود. نویسندگانی که در LWT منتشر میکنند میتوانند آثار خود را فوراً، بهطور دائم و آزادانه در دسترس قرار دهند. LWT با همان اهداف و دامنه، تیم تحریریه، سیستم ارسال و بررسی دقیق همتایان ادامه میدهد. نویسندگان LWT هزینه انتشار مقاله (APC) می پردازند، گزینه های مجوز را انتخاب می کنند، و حق چاپ آثار منتشر شده خود را حفظ می کنند. APC پس از بررسی همتایان و پذیرش درخواست خواهد شد. پرداخت APC برای همه مقالات پذیرفته شده ارسال شده پس از 01 اکتبر 2021 الزامی است. APC برای LWT برای مقالات و نقدهای کامل 2250 دلار آمریکا (بدون احتساب مالیات) و برای مقالات کوتاه 1200 دلار آمریکا (بدون مالیات) خواهد بود.
لطفاً توجه داشته باشید: نویسندگانی که مقاله خود را در تاریخ 30 سپتامبر 2021 یا قبل از آن ارسال کرده اند، مقاله پذیرفته شده خود را بدون پرداخت هزینه در LWT منتشر می کنند. از نویسندگانی که مقاله خود را پس از این تاریخ ارسال می کنند، درخواست می شود که APC را پرداخت کنند. برای جزئیات بیشتر از صفحه پرسش های متداول ما دیدن کنید.
LWT - Food Science and Technology یک مجله بین المللی است که مقالات نوآورانه ای در زمینه های شیمی مواد غذایی، بیوشیمی، میکروبیولوژی، فناوری و تغذیه منتشر می کند. کار شرح داده شده باید در رویکرد یا در روش های مورد استفاده نوآورانه باشد. اهمیت نتایج چه برای جامعه علمی و چه برای صنایع غذایی نیز باید مشخص شود. از مشارکت های نوشته شده به زبان انگلیسی در قالب مقالات مروری، بررسی های کوتاه، مقالات تحقیقاتی و یادداشت های تحقیقاتی استقبال می شود. مقالاتی که حاوی آزمایشات حیوانی و کشت سلولی هستند خارج از محدوده مجله هستند و برای انتشار در نظر گرفته نمی شوند. پوشش پایگاه داده شامل مطالب جاری، خلاصههای علمی کمبریج، خلاصههای بیولوژیکی، IFIS، خلاصههای شیمیایی، چکیدههای علوم لبنی، خلاصههای علوم و فناوری غذایی و AGRICOLA است. مزایا برای نویسندگان ما همچنین مزایای بسیاری برای نویسنده ارائه میکنیم، مانند فایلهای PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیفهای ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید. لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید