نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Maternal And Child Nutrition
انگلستان | کشور |
۳٫۰۹۲ | Impact Factor |
1740-8695 | ISSN |
1740-8709 | e-ISSN |
2005 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
تغذیه مادر و کودک به جنبه های اساسی تغذیه و پیامدهای آن در زنان و فرزندانشان، چه در سنین اولیه و چه در مراحل بعدی زندگی، می پردازد و مخاطبان خود را به طور کامل در مورد ابتکارات جدید، آخرین یافته های تحقیقاتی و روش های نوآورانه واکنش به تغییرات در نگرش عمومی و آگاه نگه می دارد. خط مشی. این مجله با استفاده از منابع جهانی منبع ارزشمندی از اطلاعات به روز را برای متخصصان سلامت، دانشگاهیان و کاربران خدماتی که علاقه مند به تغذیه مادر و کودک هستند فراهم می کند. دامنه آن شامل تغذیه مادر قبل از بارداری، قبل و بعد از زایمان، تغذیه زنان در طول سالهای باروری و تغذیه جنین، نوزاد، نوزاد، کودک و نوجوان و اثرات آنها در طول زندگی است. موضوعات تحت پوشش عبارتند از:
- جنبه های فیزیولوژیکی، اجتماعی فرهنگی، روانی، اقتصادی و سیاسی تغذیه
-طراحی، اجرا و ارزیابی سیاست ها و مداخلات تغذیه سلامت عمومی مادر و کودک
-نابرابری های بهداشتی و عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت، از جمله ناامنی غذایی
-اقتصاد سلامت از جمله مطالعات مقرون به صرفه بودن
-تغییر رفتار
-نیازهای تغذیه ای مادران و فرزندانشان در سلامت و بیماری
-ارزیابی خطرات تغذیه ای
-توسعه روشهای تحقیق و ارزشیابی معتبر