تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Maternal And Child Nutrition



Maternal And Child Nutrition

انگلستان
کشور
۳٫۰۹۲
Impact Factor
1740-8695
ISSN
1740-8709
e-ISSN
2005 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Clinical Medicine نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

تغذیه مادر و کودک به جنبه های اساسی تغذیه و پیامدهای آن در زنان و فرزندانشان، چه در سنین اولیه و چه در مراحل بعدی زندگی، می پردازد و مخاطبان خود را به طور کامل در مورد ابتکارات جدید، آخرین یافته های تحقیقاتی و روش های نوآورانه واکنش به تغییرات در نگرش عمومی و آگاه نگه می دارد. خط مشی. این مجله با استفاده از منابع جهانی منبع ارزشمندی از اطلاعات به روز را برای متخصصان سلامت، دانشگاهیان و کاربران خدماتی که علاقه مند به تغذیه مادر و کودک هستند فراهم می کند. دامنه آن شامل تغذیه مادر قبل از بارداری، قبل و بعد از زایمان، تغذیه زنان در طول سالهای باروری و تغذیه جنین، نوزاد، نوزاد، کودک و نوجوان و اثرات آنها در طول زندگی است. موضوعات تحت پوشش عبارتند از:

- جنبه های فیزیولوژیکی، اجتماعی فرهنگی، روانی، اقتصادی و سیاسی تغذیه

-طراحی، اجرا و ارزیابی سیاست ها و مداخلات تغذیه سلامت عمومی مادر و کودک

-نابرابری های بهداشتی و عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت، از جمله ناامنی غذایی

-اقتصاد سلامت از جمله مطالعات مقرون به صرفه بودن

-تغییر رفتار

-نیازهای تغذیه ای مادران و فرزندانشان در سلامت و بیماری

-ارزیابی خطرات تغذیه ای

-توسعه روشهای تحقیق و ارزشیابی معتبر


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید