تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Microbiology Spectrum


آمریکا
کشور
۷٫۱۷۱
Impact Factor
2165-0497
ISSN
2165-0497
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
American Society for Microbiology
ناشر
www.asmscience.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Life Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Microbiology Spectrum مقالات مروری سفارشی را در مورد موضوعات میکروبیولوژی منتشر می کند که ده حوزه محتوا را نشان می دهد: Archaea; میکروبیولوژی مواد غذایی; ژنتیک باکتریایی، زیست شناسی سلولی و فیزیولوژی؛ میکروبیولوژی بالینی; میکروبیولوژی و اکولوژی محیطی؛ میکروب های یوکاریوتی؛ ژنومیک، میکروبیولوژی محاسباتی و مصنوعی؛ ایمونولوژی; پاتوژنز؛ و ویروس شناسی بررسی ها به هم مرتبط هستند و هر بررسی به محتوای مرتبط دیگر پیوند می خورد. هیئت بزرگی از ویراستاران طیف میکروبیولوژی به توسعه موضوعات برای بررسی‌های بالقوه و شناسایی ویراستار یا ویراستارانی که هر مجموعه را پشتیبانی می‌کنند، کمک می‌کنند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید