نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Mljekarstvo
کرواسی | کشور |
۱٫۱۱۱ | Impact Factor |
0026-704X | ISSN |
0026-704X | e-ISSN |
2007 تا کنون | مدت فعالیت |
Croatian Dairy Union | ناشر |
hrcak.srce.hr | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Mljekarstvo یک مجله علمی بین المللی سه ماهه با دسترسی آزاد است. اولین شماره در سال 1951 توسط انجمن فعالان لبنی کرواسی (امروزه: اتحادیه لبنیات کرواسی، ناشر) منتشر شد. در مقاله ای در یک کنفرانس اتحادیه که در 28 اکتبر 1951 در زاگرب برگزار شد، آمده است: "خواست ما این است که این مجله به سرنوشت پیشینیان خود نرسد، اما همچنان به بازتاب تلاش های خلاقانه و ارائه دستورالعمل هایی برای تولید کنندگان ادامه دهد. و همچنین سایر اپراتورهای شاغل در صنایع لبنی.»
امروز خوشحالیم که می گوییم آرزوهای علاقه مندانی که در کنفرانس شرکت کرده بودند محقق شد و مجله Mljekarstvo در شش دهه گذشته بازتابی از تلاش خلاقانه دانشمندان و متخصصان لبنی متعدد بود و از طریق متون آن به عنوان دستورالعمل بهبود تولید و فرآوری شیر و فرآورده های لبنی. Mljekarstvo تمام دستاوردهای حرفه لبنیات در کرواسی را دنبال کرده است و همچنین بررسی های کوتاهی از دستاوردهای جهانی ارائه می دهد. نتیجه تحقیقات دانشمندان و متخصصان داخلی و خارجی همیشه جای خود را در مجله Mljekarstvo پیدا می کند. توسط کارشناسان برجسته لبنیات ما که در کالج ها، موسسات تحقیقاتی و شرکت های لبنی کار می کنند، ویرایش شده است.