تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Mljekarstvo


کرواسی
کشور
۱٫۱۱۱
Impact Factor
0026-704X
ISSN
0026-704X
e-ISSN
2007 تا کنون
مدت فعالیت
Croatian Dairy Union
ناشر
hrcak.srce.hr
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Mljekarstvo یک مجله علمی بین المللی سه ماهه با دسترسی آزاد است. اولین شماره در سال 1951 توسط انجمن فعالان لبنی کرواسی (امروزه: اتحادیه لبنیات کرواسی، ناشر) منتشر شد. در مقاله ای در یک کنفرانس اتحادیه که در 28 اکتبر 1951 در زاگرب برگزار شد، آمده است: "خواست ما این است که این مجله به سرنوشت پیشینیان خود نرسد، اما همچنان به بازتاب تلاش های خلاقانه و ارائه دستورالعمل هایی برای تولید کنندگان ادامه دهد. و همچنین سایر اپراتورهای شاغل در صنایع لبنی.»

امروز خوشحالیم که می گوییم آرزوهای علاقه مندانی که در کنفرانس شرکت کرده بودند محقق شد و مجله Mljekarstvo در شش دهه گذشته بازتابی از تلاش خلاقانه دانشمندان و متخصصان لبنی متعدد بود و از طریق متون آن به عنوان دستورالعمل بهبود تولید و فرآوری شیر و فرآورده های لبنی. Mljekarstvo تمام دستاوردهای حرفه لبنیات در کرواسی را دنبال کرده است و همچنین بررسی های کوتاهی از دستاوردهای جهانی ارائه می دهد. نتیجه تحقیقات دانشمندان و متخصصان داخلی و خارجی همیشه جای خود را در مجله Mljekarstvo پیدا می کند. توسط کارشناسان برجسته لبنیات ما که در کالج ها، موسسات تحقیقاتی و شرکت های لبنی کار می کنند، ویرایش شده است.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید