تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Mycoscience



Mycoscience

هلند
کشور
۱٫۲۲۳
Impact Factor
۱٫۲۶۶
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
1340-3540
ISSN
1618-2545
e-ISSN
1994 تا کنون
مدت فعالیت
The Mycological Society of Japan
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Mycoscience ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Mycoscience مجله رسمی انگلیسی زبان انجمن قارچ شناسی ژاپن است و هر دو ماه یکبار منتشر می شود. Mycoscience مقالات تحقیقاتی و بررسی های اصلی را در مورد موضوعات مختلف مرتبط با قارچ ها از جمله مخمرها و سایر موجودات که به طور سنتی توسط قارچ شناسان مورد مطالعه قرار گرفته اند منتشر می کند. حوزه‌های تحقیقاتی تحت پوشش Mycoscience از زمینه‌های کاملاً علمی مانند سیستماتیک، تکامل، فیلوژنی، مورفولوژی، بوم‌شناسی، فیزیولوژی، بیوشیمی، ژنتیک و زیست‌شناسی مولکولی تا کاربردهای کشاورزی، پزشکی و صنعتی را شامل می‌شود. کاربردهای جدید و بهبود یافته روش ها و روش های قارچ شناسی به خوبی تثبیت شده نیز پوشش داده شده است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید