تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Nutrients


سوئیس
کشور
۵٫۷۱۷
Impact Factor
2072-6643
ISSN
2072-6643
e-ISSN
2009 تا کنون
مدت فعالیت
Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI)
ناشر
www.mdpi.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Nutrients (ISSN 2072-6643) یک فروم پیشرفته بین‌المللی با دسترسی آزاد و بازبینی شده برای انتشار مطالعات مرتبط با تغذیه انسان است. بررسی ها، مقالات پژوهشی منظم و ارتباطات کوتاه را منتشر می کند. هدف ما این است که دانشمندان را تشویق کنیم تا نتایج خود را تا حد امکان با جزئیات منتشر کنند. محدودیتی در طول مقالات وجود ندارد. جزئیات کامل تجربی باید ارائه شود تا بتوان نتایج را تکرار کرد.

فایل‌های الکترونیکی، نرم‌افزار یا سایر مطالب، در صورتی که برای انتشار به عنوان بخشی از نسخه خطی مناسب نباشند، می‌توانند به عنوان مواد تکمیلی سپرده شوند.

Nutrients دست نوشته هایی را برای انتشار در نظر می گیرد که بینش جدیدی در مورد تأثیرات تغذیه بر سلامت انسان یا روش های جدید برای ارزیابی وضعیت تغذیه ارائه می دهد. این شامل دست نوشته هایی است که نتایج مطالعات حیوانی را که با سلامت انسان مرتبط است، توصیف می کند.

نسخه های خطی در زمینه های موضوعی زیر برای انتشار در نظر گرفته می شود.

حوزه های موضوعی:
-درشت مغذی ها-
ریز مغذی ها-
مواد مغذی ضروری-
مواد مغذی زیست فعال -
مورد نیاز مواد مغذی-
منابع غذایی-
جنبه های تغذیه انسان -
غذاهای کاربردی-
بع بع-
ادعاهای سلامت-
سلامت عمومی-
اختلالات مرتبط با رژیم غذایی -
سندرم متابولیک-
سوء تغذیه-
مکمل های غذایی-
تغذیه ورزشی-
ترکیب بدنی.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید