تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Nutrition & Diabetes


انگلستان
کشور
۵٫۰۹۷
Impact Factor
2044-4052
ISSN
2044-4052
e-ISSN
2011 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.nature.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Clinical Medicine نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Nutrition & Diabetes یک مجله آنلاین با بازبینی و دسترسی آزاد است که مطالعات بالینی، متابولیک، ژنتیکی و اپیدمیولوژیکی را منتشر می کند که روش ها، مکانیسم ها و ارتباطات در رابطه با دیابت و بیماری های مرتبط با تغذیه را توصیف می کند. این ژورنال همچنین مقالاتی در مورد مزایای تغذیه و مداخلات سبک زندگی و آزمایشات درمانی در دیابت یا بیماری های مرتبط برای مدیریت بیماری بالینی و ارتقای سلامت منتشر خواهد کرد.

تغذیه و دیابت تحقیقات برجسته ای را به منصه ظهور می رساند که جدید و مورد علاقه محققان، پزشکان، اپیدمیولوژیست ها، روانشناسان، مربیان دیابت و سایر متخصصان بهداشتی است که در این زمینه ها کار می کنند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید