نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Nutrition & Diabetes
انگلستان | کشور |
۵٫۰۹۷ | Impact Factor |
2044-4052 | ISSN |
2044-4052 | e-ISSN |
2011 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.nature.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Nutrition & Diabetes یک مجله آنلاین با بازبینی و دسترسی آزاد است که مطالعات بالینی، متابولیک، ژنتیکی و اپیدمیولوژیکی را منتشر می کند که روش ها، مکانیسم ها و ارتباطات در رابطه با دیابت و بیماری های مرتبط با تغذیه را توصیف می کند. این ژورنال همچنین مقالاتی در مورد مزایای تغذیه و مداخلات سبک زندگی و آزمایشات درمانی در دیابت یا بیماری های مرتبط برای مدیریت بیماری بالینی و ارتقای سلامت منتشر خواهد کرد.
تغذیه و دیابت تحقیقات برجسته ای را به منصه ظهور می رساند که جدید و مورد علاقه محققان، پزشکان، اپیدمیولوژیست ها، روانشناسان، مربیان دیابت و سایر متخصصان بهداشتی است که در این زمینه ها کار می کنند.