تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Nutrition & Dietetics



Nutrition & Dietetics

آمریکا
کشور
۲٫۳۳۳
Impact Factor
1446-6368
ISSN
1747-0080
e-ISSN
2006 تا 2008 و 2012 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Nutrition & Dietetics مجله رسمی Dietitians استرالیا است. این مجله با پوشش تمام جنبه های غذا، تغذیه و رژیم غذایی، انجمنی را برای گزارش، بحث و توسعه دانش علمی معتبر مرتبط با تغذیه و رژیم غذایی انسان فراهم می کند. Nutrition & Dietetics که به طور گسترده در استرالیا و در سراسر جهان مورد احترام است، تحقیقات اصلی، تجزیه و تحلیل روش‌شناسی، بررسی‌های تحقیقاتی و موارد دیگر را منتشر می‌کند. هدف این مجله این است که متخصصان سلامت را در جریان دانش فعلی در مورد تغذیه و رژیم غذایی انسان قرار دهد و مشارکت‌های سراسر جهان را می‌پذیرد.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید