نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Nutrition & Dietetics
آمریکا | کشور |
۲٫۳۳۳ | Impact Factor |
1446-6368 | ISSN |
1747-0080 | e-ISSN |
2006 تا 2008 و 2012 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Nutrition & Dietetics مجله رسمی Dietitians استرالیا است. این مجله با پوشش تمام جنبه های غذا، تغذیه و رژیم غذایی، انجمنی را برای گزارش، بحث و توسعه دانش علمی معتبر مرتبط با تغذیه و رژیم غذایی انسان فراهم می کند. Nutrition & Dietetics که به طور گسترده در استرالیا و در سراسر جهان مورد احترام است، تحقیقات اصلی، تجزیه و تحلیل روششناسی، بررسیهای تحقیقاتی و موارد دیگر را منتشر میکند. هدف این مجله این است که متخصصان سلامت را در جریان دانش فعلی در مورد تغذیه و رژیم غذایی انسان قرار دهد و مشارکتهای سراسر جهان را میپذیرد.